Ana SayfaKimdirYiğit Koçak Kimdir?

İlgili Postlar

Yiğit Koçak Kimdir?

Yiğit Koçak kimdir? Yiğit Koçak kaç yaşında? Yiğit Koçak dizileri neler? Yiğit Koçak filmleri neler? Yiğit Koçak aslen nereli? Yiğit Koçak hangi burç?

Yiğit Koçak Kaç Yaşında? Yiğit Koçak Aslen Nereli? Yiğit Koçak Hangi Burç?

Yiğit Koçak 1995 doğumludur ve 24 yaşındadır. Genç oyuncu Yiğit Koçak aslen Samsunludur. Yakışıklı oyuncu Terazi burcudur.

Yiğit Koçak Kimdir?

İnternette çektiği Vine videoları ile fenomen olan genç oyuncu Yiğit Koçak 1995 yılında Samsun’da doğmuştur. Samsun Anadolu Lisesi ve Akademi 35,5 mezunudur. Genç oyuncu şu an Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü’nde devam etmektedir.

İlk olarak 2017 yılında yayına giren “Seni Kimler Aldı?” adlı dizide oyunculuk kariyerine başlayan Yiğit Koçak, dizide Mehmet karakterine hayat vermiştir. Dizi hayatından önce ise D-Smart ve KFC firmalarının reklam filmlerinde rol üstlenmiştir. Son olarak 2019 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kimse Bilmez dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Bu dizide ise Sevda karakterinin kardeşi Sinan karakterine hayat vermiştir.

Oyuncunun özel yetenekleri arasında bateri ve gitar çalmak, yüzmek, fitness, basketbol ve futbol oynamanın yanında muay-thai de bulunuyor. Oyunculuk yönünde de karadeniz şivesine hakim.

Yiğit Koçak Eğitim Hayatı

  • Tarkan Karlıdağ Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi (2016)
  • Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı / Tiyatro Bölümü (2018)
  • Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü

Oynadığı Diziler

  • Kimse Bilmez (Sinan – 2019)
  • Seni Kimler Aldı (2017)

Reklam Çalışmaları

  • D Smart Reklam Filmi
  • KFC Reklam Film

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler