Ana SayfaKimdirMerve Okhız Kimdir?

İlgili Postlar

Merve Okhız Kimdir?

Merve Okhız kimdir? Merve Okhız kaç yaşında? Merve Okhız aslen nereli? Merve Okhız hangi burç? Bütün bu soruların cevabı yazımızın devamında.

Merve Okhız Kaç Yaşında? Merve Okhız  Aslen Nereli? Merve Okhız  Hangi Burç?

6 Aralık 1992 doğumlu olan Merve Okhız, 27 yaşında olup yay burcudur. Merve Okhız İstanbulludur.

Merve Okhız Kimdir?

27 yaşındaki genç Psikolog Merve Okhız, İstanbullu olup İngiltere’de yaşamını sürdürmektedir. Hayatının büyük bir bölümünü İstanbul’da yaşamıştır. Eğitimini Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Daha sonra yurtdışı hayalini gerçekleştirmek için Galler de Bangor üniversitesinde yüksek lisansını tamamlamıştır.

Eğitim dönemi boyunca almış olduğu eğitimleri videoya çekerek YouTube kanalına yüklemiştir. Galler de Bangor’da eğitimini tamamladıktan sonra gelen iş teklifinin üzerine İngiltere’ye taşınmıştır. Orda meslektaşı olan bir psikoloğun asistanı olarak meslek hayatına giriş yapmıştır. Oradan da 6 ay sonra Liverpool’a taşınarak hayatına devam etmiştir. Burada hayatını sürdüren Merve Okhız YouTube üzerinden yayınlar yaparak takipçilerine ulaşmakta. Ayrıca yeni video içerikleri de eklemeyi ihmal etmeyen Okhız mesleğini yapmaya devam etmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler