Ana SayfaDizilerYasak Elma 66. Bölüm Özel Fragmanı Yayında! Yıldız Kendi Kanalını Açıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 66. Bölüm Özel Fragmanı Yayında! Yıldız Kendi Kanalını Açıyor!

Fox Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 66. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahika, Leyla’nın kaldığı evin Halit’in olduğunu ve ikilinin birlikte olduğunu öğrenir. Yıldız ise, Leyla’nın nerede kaldığını merak edip peşine Emir’i takar. Zerrin de Leyla’nın pahalı saat takındığı ve pahalı kıyafetler giyindiğini fark eder. Nadir, Halit’e Leyla’yla birlikte olduğunu bildiğini söyler. Dizinin 66. bölüm özel fragmanında Yıldız kendi kanalını açıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Kendi Kanalını Açıyor!

Yasak Elma 66. bölüm özel fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ender ile Yıldız yakınlaşıyor ve ikili tam öpüşecekken Şahika, yangın alarmını devreye sokuyor. Yıldız ise yeni kanal açmaya karar veriyor ve ilk konuk olarak da Enis Arıkan’ı yakalayıp video çekiyor. Enis bey neye uğradığını anlayamıyor.

İşte Yasak Elma 66. bölüm özel fragmanı….

 

YASAK ELMA 65. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız’ın Leyla’ya hazırladığı tuzak tutmaz. Leyla, Şahika’dan aldığı taktiklerle Halit’e yaklaşır. Zerrin, şirkete gittiğinde Leyla’nın Halit’le aralarında bir şey olduğundan şüphelenir ama Yıldız’a söyleyemez. Ama Zehra’ya anlatır. Zehra Leyla’ya buluşup onun ağzını arar ama onun babasıyla aralarında bir şey olmadığını tahmin eder.

Zehra, Yıldız ile bir kanalın davetine gider. Yıldız stüdyoları karıştırınca kendisini canlı yayında hava durumu sunarken bulur. Kanalın telefonları kilitlenince Yıldız’a hava durumu sunması için teklif gelir. Halit bu duruma karşı çıksa da Yıldız teklifi kabul ettiğini söylemek için kanala gider.

Orada kanalın sahibiyle tanıştırılınca şok olur. Nadir’in kanalın sahibi olduğunu öğrenince teklifi kabul edemez. Lila ile Yiğit, anne ve babalarını buluşturup konuşturmak için bir yemek ayarler. Halit’in konuşmalarından rahatsız olan Yiğit, fevri bir şekilde masayı terk eder. Hatta peşinden gelen Lila’yı otobanda tek başına bırakıp gider.

Ender, iç çamaşırları alıp Kaya’yı baştan çıkarmayı planlar ancak Şahika’nın engeline takılır. Yıldız, Leyla’nın nerede kaldığını merak etmeye başlar. Onun nerede kaldığını bulması için Emir’den yardım ister. Halit, bir eve gider ve kapıyı Leyla açar ve ona ‘Hoş geldin Sevgilim’ diye hitap eder.

Yasak Elma 66. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Korktuğu Başına Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler