Ana SayfaDizilerYasak Elma 67. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit'le Leyla'yı Aynı Evde...

İlgili Postlar

Yasak Elma 67. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit’le Leyla’yı Aynı Evde Basıyor!

Fox Tv’nin pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Yasak Elma 66. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Halit Leyla’ya ev açıyor ve sevgili oluyorlar. Yıldız Halit’in, sık sık eve geç gelmelerinden şüphelenmeye başlıyor. Şahika, Halit’le Leyla’nın ilişkilerinin duyulmaması için elinden geleni yapıyor. Nadir, Halit’in ilişkisini öğreniyor. Halit Nadir’in evli bir kadınla birlikte olduğunu görüntüleyip onu tehdit edecekken, tam tersi oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Yıldız, Halit’le Leyla’yı aynı evde basıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Halit’le Leyla’yı Aynı Evde Basıyor!

Yasak Elma 67. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şahika, Leyla’nın Halit’e aşık olduğunu ve Yıldız’ı kıskanmaya başladığını anlıyor. Yıldız doğum gününde parti vermek istiyor. Ancak Halit buna karşı geliyor ve Yıldız’a kötü davranmaya başlıyor. Zerrin, artık Halit’in bir ilişkisi olduğundan emin oluyor. Caner Leyla’nın evini buluyor. Yıldız o eve gidiyor ve Halit’le Leyla’yı aynı evde görüyor.

İşte Yasak Elma 67. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 66. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, Şahika’dan aldığı taktikleri uygulayarak Halit’i elde ediyor. Halit, iş gezisine çıktığını söyleyip evden ayrılıyor ve soluğu Leyla’nın yanında alıyor. Artık evde kavgalar baş göstermeye başlıyor. Şahika, Leyla’ya bu ilişkinin duyulmamasını gerektiğini söyleyip onun şirkette çalışan biriyle birlikte olduğu yalanını ortaya atıyor.

Zerrin, şirkete gittiğinde Leyla’nın kolundaki pahalı saati ve kıyafetleri görünce onun Halit’le birlikte olduğundan emin oluyor ancak kimseye söyleyemiyor. Leyla, Ender’in göreceği şekilde şirket çalışanlarından biriyle samimi görünüyor. Ender onları görünce Yıldız’ı arayıp Leyla’nın başka biriyle birlikte olduğunu ve onları samimi bir şekilde gördüğünü anlatıyor.

Yıldız bir kanal açıyor ve Enis Arıkan’ı konuk ediyor. Lila ile Yiğit ise yollarını tamamen ayırıyor. Kaya Ender’e bir yüzük alıp ona gerçek bir evlenme teklifi ediyor. Bu durumu duyan Şahika şok oluyor. Halit, yüklü vergi borcunu ödeyebilmek için büyük riskli bir işe giriyor. Öte yandan Nadir’in evli bir kadınla birlikte olduğunu öğrenip onların görüntülerini eline geçiriyor.

Halit Nadir’in yanına gidip onun evli bir kadınla birlikte olduğunu öğrendiğini söyleyip onu tehdit ediyor. Ama Nadir, Halit ile Leyla’nın ilişkisini bildiğini söyleyip onu, her şeyi Yıldız’a anlatmakla tehdit ediyor. Hatta Yıldız’ı arıyor.

Yasak Elma 66. Bölüm Özel Fragmanı Yayında! Yıldız Kendi Kanalını Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler