Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Sancar Nare'den Özür Diliyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Sancar Nare’den Özür Diliyor!

Star Tv ekranlarının yeni iddialı dizisi Sefirin Kızı 6. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nare, saldırganların elinden kurtulup polislerden önce Sancar’la Gediz’in yanına ulaşıyor ve onlara babasının yaptığı kumpası anlatıyor. Sancar’le Gediz’in tüm mallarına el konuluyor ve ikili çapraz sorguya alınıyor. Sancar, bir günlüğüne dışarı çıkıp Nare’ye saldıran adamları bulup onları konuşturuyor ve geri emniyete teslim oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Annesinin ve karısının birlikte yaptıklarını öğrenen Sancar Nare’den özür diliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Nare’den Özür Diliyor!

Sefirin Kızı 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akın, Müge’ye dost görünüp onların satılmakta olan evini alıyor. Nare, karşında Akın’ı görünce şok oluyor. Tutuklu olan Gediz ile Sancar, hapiste annesi ile Menekşe’nin bir olup Nare’ye yaptıkları kumpası öğreniyor. Annesinin bile arkasından iş çevirdiğini öğrenen Sancar, Nare’den af diliyor. Akın’ın yeni planı ne?

İşte Sefirin Kızı 7. bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gediz’in babasının belediye başkanı olduğu dönemde kasadan çalınan yüklü miktardaki parayı çalmakla suçlanan Gediz ile Sancar, göz altına alınıyor. Göz altına alınmadan önce sadece evdeki kasada olan paraları kurtarmayı başarıyorlar. Tüm mal varlıklarına el konuluyor. Evsiz kalan Sancar’ın ailesi Refika’nın evine sığınıyor. Orada Nare’yi gören Halise, onu kovuyor. Ancak Müge araya girip, saldırıya uğradığı halde yaralı bir şekilde gelip Gediz’le Sancar’ı uyardığını ve para dolu kasayı onun sayesinde kurtardıklarını söylüyor.

Refika’da Nare’nin bir yere gitmeyeceğini söyleyince Halise susmak zorunda kalıyor. Ama saldırıyı kendisi yaptırdığı için tutuşmaya başlıyor ve Nare’ye polise gidip gitmediğini soruyor. Sancar’la Gediz, ertesi gün tekrar polise teslim olmak şartıyla dışarı çıkıyor. Nare’ye saldıran üç kişiyi bulan Sancar, onları konuşturuyor ve bunu kendilerine yaptıranın Necdet olduğunu öğreniyor. Her yerde Necdet’i arıyor ancak bulamıyor.

Elvan ne kadar altını varsa Halise’ye veriyor. Tabi Menekşe’de vermek zorunda kalıyor. Elvan Menekşe’nin yüz görümlülüğü takımının bilekliğinin olmadığını fark ediyor. Menekşe, evde unuttuğu yalanını söylüyor. Ertesi gün Sancar’la Gediz, emniyete teslim olmak için erkenden kalkıyorlar. Sancar kapıda Nare’yi görünce çok şaşırıyor ve Melek’le de vedalaşıp gidiyor. Müge, evlerine gelen Akın’ı samimi bir şekilde karşılıyor ve babalarından kalan evi onun alacağını öğreniyor.

Sefirin Kızı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar ile Gediz Çapraz Sorguya Alınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler