Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar ile Gediz Çapraz Sorguya...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar ile Gediz Çapraz Sorguya Alınıyor!

Star Tv’nin yeni iddialı dizisi Sefirin Kızı 6. yeni bölümüyle 27 ocak pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nare Sancar ile, bir kez daha yüzleşir. Ona, kendisinin masum olduğu halde onun inanmadığını, ama onun suçlu olduğunu bildiği halde, kendisinin ona inandığını söyler. Melek ise hapse girmeden önce babasıyla vedalaşıyor. Menekşe’nin Nare’ye kumpas kurması için yüz görümlük bilekliğini abisine verdiği ortaya çıkar. Bunu duyan Sancar, bu olayın gerçek olması haline Menekşe’yi boşayacağını söyler. Dizinin yeni fragmanında Sancar ile Gediz, çapraz sorguya alınıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar ile Gediz Çapraz Sorguya Alınıyor!

Sefirin Kızı 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nitelikli dolandırıcılık suçundan gözaltına alınan Gediz ile Sancar, Nare’ye inanıp inanmama konusunda bir kez daha yüzleşir. Sancar Nare’yi çok sevse de ona inanamadığını söyler. İkili çapraz sorguya alınır.

İşte Sefirin Kızı 6. bölüm 2. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Halise, Nare’yi ortadan kaldırmak için parayla adam tutar. Menekşe, Sancar’ın kızıyla yatmaması için Melek’i elbiselerini kesmekle tehdit eder. Melek onun korkusundan babasıyla yatmak istemez. Sancar’da çıkıp yukarıdaki odada yatar. Melek, tüm elbiselerini toplayarak Menekşe’ye götürür ve onları kesebileceğini kendisinin babasıyla yatacağını söyler.

Nare, Sancar’ın şirketiyle çalışmaktan vazgeçmek üzere olan Japon müşterilerle konuşup onları ikna etmeyi başarır. Ama Sancar’a müşterilerin Gediz’le onun Zeybek oynarken görmek istediklerini söyler. Hatta ona, Gediz’le barışmasını ve haftada üç kere kızını görmesine izin vermesi karşılığında kendisine ev tutmasını kabul edeceğini söyler.

Sancar Gediz’le Zeybek oynamak için bir araya geldiğinde onunla özel görüşmeler hariç görüşmek istemediğini söyler. Görevinden açığa alınan Sefir, Türkiye’ye geri döner. Nare, Japon müşteriyle yanına gelen babasıyla görüşür. Müşteri gittikten sonra onun neden geldiğini neyin peşinde olduğunu sorar. Babasının bir şeyler karıştırdığını anlayan Nare, onun odasına girer ve Sancar ile Gediz hakkında çirkin suçlamalar olan dosyayı görür.

Oraya polisin baskın yapacağını öğrenen Nare, yola çıkıyor ancak üç kişi tarafından kaçırılıp darp edilir. Adamların elinden kurtulmayı başaran Nare, perişan halde Sancar’la Gediz’e babasının onlara büyük bir iftira attığını ve polisler gelmeden oradan gitmeleri gerektiğini söylediği sırada polisler gelir.

Sefirin Kızı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Menekşe’yi Boşayacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler