Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Ceren'in Ekmeğine Yağ Sürüyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Ceren’in Ekmeğine Yağ Sürüyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen dizilerinden Zalim İstanbul 28. yeni bölümüyle 27 ocak pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şeniz, yaralı olarak otel odasında bulunur. Odadaki kan ve bıçaktaki parmak izi Nedim’e ait olduğu için direkt zanlı durumuna düşer. Agah dahil herkes bunu Nedim’in yaptığını zanneder ancak bir tek Cemre, onun böyle bir şey yapacağına inanmaz. Dizinin yeni fragmanında Nedim, Ceren’in ekmeğine yağ sürüyor ve tüm yetkilerini ona veriyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nedim Ceren’in Ekmeğine Yağ Sürüyor!

Zalim İstanbul 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nedim, Şeniz’i öldürmekle suçlanarak gözaltına alınır. Agah, karakola Nedim ile konuşmak için gider ve ona bunu yapıp yapmadığını sorar. Nedim, amcasının böyle bir soru sorduğu için cephe alır. Cemre ise sonuna kadar Nedim’in böyle bir şey yapamayacağını savunur. Nedim’in doktoru ona yardım etmek ister. Ceren, Nedim’i görmeye gittiğinde ona bir teklifte bulunur. Bunun üzerine Nedim, şirketi yönetmek için Ceren’e vekalet verir. Agah, Ceren’i şirkette görünce donup kalır.

İşte Zalim İstanbul 28. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/0ZBP8fADBjc

ZALİM İSTANBUL 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Kapı dışarı edilen Şeniz’i Seher hanım müştemilata alır. Bunu öğrenen Agah, kapının önüne attırıp yıllar öncede kendisini orada bulduğunu, onu evine alıp karısı yaptığını ve her şeyini onunla paylaştığını söyleyip bir daha evin kapısından içeri giremeyeceğini söyler. Damla, annesinin evden kovulmasına büyük tepki gösterir.

Agah, Şeniz’in tüm kredi kartlarını bloke ettirip Karaçay’ların hiç bir mülküne girmemesi için emir verir. Damla ile Civan, Şeniz’e destek olup onu otel odasına yerleştirir. Böyle bir duruma düşen Şeniz, dünyanın ya ona ya kendisine dar olduğunu söyleyip plan kurmaya başlar. Agah, Cemre’nin Nedim’i, Şeniz’in elinden kurtarmak için çırpındığını anlar.

Nedim, Cemre’ye elini uzatır. O sırada onları izleyen Cenk, Nedim’in Cemre’yi de elinden alacağını düşünür. Ama Cemre, Nedim’in elini tutmaz ve Cenk’in yanına gidip kalbinde hissettiklerini yapmaması için kendisine yardım etmesini ister. Ceren ise Şeniz gittikten sonra kendisini evin hanımı ilan eder. Ancak Damla engeline takılır.

Cemre tarafından ret edilen Nedim, Ceren ile boşanmaktan yine vazgeçer. Şeniz  Nedim’i otel odasına çağırıp onunla babası hakkında konuşacakları olduğunu söyler. Ancak, her şeyi planlayan Şeniz, bıçağı ona saplamaya çalışır oda, buna engel olunca eli kesilir ve yerler kan olur. Nedim, öylece odayı terk edip gider.

Zalim İstanbul 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz Yine Yapıyor Yapacağını!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler