Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şeniz Konağa Dönmenin Yolunu Buluyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şeniz Konağa Dönmenin Yolunu Buluyor!

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Zalim İstanbul 28. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şeniz, yaralı bir şekilde bulunup hastaneye kaldırılıyor. Nedim ise amcasına olanları anlatmak için konağa geldiği sırada polisler gelir ve Nedim gözaltına alınıyor. Başta Damla ile Cenk hariç, kimse onun öyle bir şey yaptığına inanmıyor. Ancak Nedim’in kendisini savunmamasından Ceren ile Cemre hariç kimse ona inanmıyor. Nedim’e 13 yıl hapis cezası verileceği sırada Şeniz geliyor ve şikayetini geri alıyor. Şeniz, konağa dönmenin yolunu buluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şeniz Konağa Dönmenin Yolunu Buluyor!

Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Annesinin Nedim tarafından yaralandığını öğrenen Damla sinir krizi geçiriyor. Agah ise hastaneye Şeniz’in yanına gitmek yerine Nedim’in peşinden emniyete gidiyor. Önce Damla ile Cenk hariç kimse onun böyle bir şey yapmış olacağına inanmıyor. Ama tüm deliller onun yaptığını gösterince işler değişiyor.

ZALİM İSTANBUL 28. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şeniz, ameliyata alınıyor ve Damla ile Cenk hastanede büyük bir bekleyiş içine giriyor. Polisler Nedim’i sorguya alıyor. Nedim, yaşadığı şok karşısında kendisini savunamıyor. Ceren olay olmadan önce Nedim’in cebine kalem şeklinde bir dinleme cihazı koyuyor. Şeniz yaralanıp Nedim göz altına alındıktan sonra her şeyi açığa çıkartacak o dinleme cihazı almanın yollarını arıyor.

Doktor Oya, Nedim’in Şeniz’in tuzağına düştüğünü öğrendiği andan itibaren harekete geçiyor ve onun ablası olduğunu söyleyip Nedim’in yanına giriyor. Ona yardım edebileceğini isterse mahkemede şahitlik edeceğini söylüyor. Ancak Nedim, Oya’nın neden kendisine yardım etmek istediğini sorup onun yardımını kabul etmiyor.

Nedim, kendisine inanmayan amcasından intikam almak için şirket yönetimi kendisi yerine yürütebilmesi için Ceren’e vekalet veriyor. Agah, toplantıda Ceren’i görünce şok oluyor ve onun Nedim’in imzasını taklit ettiğini sanıyor. Mahkeme günü geliyor ve Hakim tüm kanıtlar Nedim’i gösterdiği için ona cinayete teşebbüs etmekten 13 yıl hapis cezası verdiğini açıklayacağı sırada Şeniz içeri giriyor ve onun oğlu gibi olduğunu her şeyin kazara olduğunu söyleyip Nedim’den şikayetçi olmadığını söylüyor.

Zalim İstanbul 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Ceren’in Ekmeğine Yağ Sürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler