Ana SayfaDizilerHekimoğlu Dizisi Yeni Bölümüyle Yine Çok Konuşulacak!

İlgili Postlar

Hekimoğlu Dizisi Yeni Bölümüyle Yine Çok Konuşulacak!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen sevilen dizisi Hekimoğlu 5. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Hekimoğlu dizisi yeni bölümüyle yine çok konuşulacak. Dizinin yeni bölümünde ünlü oyuncu Buket Dereoğlu konuk oyuncu olarak katılacak. Detaylar haberimizde..

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Yine Çok Konuşulacak!

Dizinin 5. yeni bölümünde ALS hastalığı işlenecek ve ünlü oyuncu Buket Dereoğlu ALS hastası olarak hastaneye gelen müzisyen Cihan Yenerler’in menajeri olarak ekrana gelecek. Dizinin 5. bölüm fragmanında Mehmet Ali, yurt dışından büyük bir iş teklifi alıyor. Mehmet Ali’nin aklı Tanju hocanın kendisine yaptığı teklifle daha da karışır. Bakalım Mehmet Ali’nin seçimi ne olacak?

İşte Hekimoğlu 5. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/8QfYamgcWAk

HEKİMOĞLU 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye 38 yaşında olan şizofreni bir hasta gelir. Oğlu tarafından büyük bir fedakarlıkla bakılan genç kadına sakinleşmesi için az miktarda alkol verdiğini duyan doktor hastanın alkolik olabileceğini söylerken Hekimoğlu duyar ve hastayı gönüllü olarak alır. Hekimoğlu hastayla dakikalarca konuşması herkesin dikkatini çeker.

Hekimoğlu, Mehmet Ali ve Emre’den kadının evine gidip araştırma yapmalarını ister. Emre ile Mehmet Ali evde içki şişesi bulamaz. Dolapta sadece kutular dolusu pizza bulur. Hekimoğlu tek bir ürünle beslenen kadında K vitamini eksikliği olduğunu anlar. Hastaya K vitamini yüklenir.

Emre, bu hastayla birlikte geçmişine yolculuk yapar. Bunu fark eden Ateş Hekimoğlu, Emre’yle konuşur. Emre, annesinin alkolik olduğunu ve kendisine zarar vermemek için onu bir odaya kilitlediğini anlatır. Zeynep ise Hekimoğlu’na geçmişiyle ilgili büyük sırrını sonunda açıklar. Kendisinin çocuk kaybetmediğini ama yirmi yaşında evlendiğini 6 ay sonra kocasını kanserden kaybettiğini anlatır.

Hekimoğlu onun, evlenmeden önce kocasının öleceğini bildiğini anlar. Şizofreni olduğu zannedilen kadının aslında şizofreni olmadığını anlaşılır. Çeşitli testlerden geçen kadının hastalığının akraba evliliklerinde çoğunlukla görülen bir hastalığı olduğu ortaya çıkar. Kadının vücudunda biriken fazla demir alınır ve hasta eski sağlığına kavuşur. İpek, Hekimoğlu’na süpriz bir doğum günü ayarlar. Herkes restoranda onu beklerken ondan bir not gelir. Notta ise ‘Ben Kazandım’ yazmaktadır.

Hekimoğlu 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Risk Alıp Hastanın Ölmesine İzin Vermiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler