Ana SayfaDizilerHekimoğlu 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Risk Alıp Hastanın Ölmesine İzin...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Risk Alıp Hastanın Ölmesine İzin Vermiyor!

Fox Tv’nin büyük beğeniyle izlenen dizilerinden Hekimoğlu 5. yeni bölümüyle 28 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hekimoğlu polikliniğe saçma sapan nedenlerle gelen hastalardan bıktığı için hastalara ters davranır. Böylelikle İpek’le Hekimoğlu arasında büyük bir iddia başlar. Hekimoğlu istediği bir hastayı alamaz. Çünkü hasta Hekimoğlu’nu değil Mehmet Ali’nin kendisine bakmasını ister. Dizinin yeni fragmanında Hekimoğlu, risk alıp tedaviyi ret eden hastanın ölmesine izin vermiyor.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Risk Alıp Hastanın Ölmesine İzin Vermiyor!

Hekimoğlu 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hekimoğlu ile Mehmet Ali karşı karşıya gelir. Tedavi olmak istemeyen hasta, Hekimoğlu’na zorluk çıkarır. Onun göz göre göre ölmesine izin veremeyen Ateş, yine olayı kendi yöntemleriyle çözmeye çalışır. Bu defa duruma Mehmet Ali müdahil olur ve yapılması gereken işlemi onaylamaz. Öte yandan Mehmet Ali’ye Amerika’da çalışma imkanı doğar. Bu teklife sıcak bakan Mehmet Ali nasıl bir tercih yapacak?

İşte Hekimoğlu 5. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/8QfYamgcWAk

HEKİMOĞLU 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye 38 yaşında şizofreni bir hasta gelir. Oğlu tarafından büyük bir fedakarlıkla bakılan genç kadına sakinleşmesi için az miktarda alkol verdiğini duyan doktor hastanın alkolik olabileceğini söylerken Hekimoğlu duyar ve hastayı alır. Hekimoğlu hastayla dakikalarca konuşur.

Hekimoğlu, Mehmet Ali ile Emre’ye kadının evine gidip araştırma yapmalarını ister. Emre ile Mehmet Ali evde içki şişesi bulamaz. Dolapta sadece kutular dolusu pizza bulurlar. Hekimoğlu tek bir ürünle beslenen kadının K vitamini eksikliği olduğunu anlar. Kadına K vitamini yüklenir.

Emre, bu hastayla birlikte geçmişini hatırlar. Bunu fark eden Hekimoğlu, Emre’yle konuşur. Emre, annesinin alkolik olduğunu ve kendisine zarar vermemek için onu bir odaya kilitlediğini anlatır. Zeynep ise Hekimoğlu’na geçmişiyle ilgili büyük sırrını sonunda açıklar. Kendisinin çocuk kaybetmediğini ama yirmi yaşında evlendiğini 6 ay sonra kocasını kanserden kaybettiğini anlatır.

Hekimoğlu onun, evlenmeden önce kocasının öleceğini bildiğini anlar. Şizofreni olduğu zannedilen kadının aslında şizofreni olmadığını anlaşılır. Çeşitli testlerden geçen kadının hastalığının akraba evliliklerinde çoğunlukla görülen bir hastalığı olduğu ortaya çıkar. Kadının vücudunda biriken fazla demir alınır ve hasta eski sağlığına kavuşur. İpek, Hekimoğlu’na süpriz bir doğum günü ayarlar. Herkes restoranda onu beklerken ondan bir not gelir. Notta ise ‘Ben Kazandım’ yazmaktadır.

Hekimoğlu 5. Bölüm Fragmanı Yayında! Hekimoğlu İstediği Hastayı Mehmet Ali’ye Kaptırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler