Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Öldü Sanılan Yamaç Kimin...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Öldü Sanılan Yamaç Kimin Elinde?

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Çukur 3. sezon 18. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çağatay, Yücel ile Mahsun’a hem canlarını kurtardıklarını, hemde elleri boş gelmediklerini, onların ya sandığından yetenekli yada, sandığından kurnaz olduklarını söyler. Cumali ile Selim, Yamaç’ın yüzüğünü başkasının parmağında görünce deliye döner. Poşetin içindeki cesedin Yamaç olduğunu öğrenen Selim ile Cumali donup kalır. Dizinin yeni fragmanında öldü sanılan Yamaç kimin elinde?

Pazartesi Dizileri 2020

Öldü Sanılan Yamaç Kimin Elinde?

Çukur 3. sezon 18, bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kardeşinin yüzüğünü eline alan Selim artık kendisini kimsenin tutamayacağını söylüyor. Azer Karaca’ya kafasına göre gelip gidemeyeceğini söylüyor. Vartolu, bundan sonra ne yapacağının onunla kendi arasında söyleyip Yamaç’ı kilitlediği yere girip karşısına çıkıyor. Vartolu Yamaç’a ne yapacak?

İşte Çukur 3. sezon 18. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay Selim’le konuşur ve onu kendi tarafına çekmeye çalışır. Yamaç’ın büyük bir saldırı peşinde olduğunu anlayan Selim, kardeşini durdurmaya çalışır. Selim, kendisini ateşe atan kardeşinin neler yaşadığını anlamaya çalışır. Yamaç, göz yaşları içerisinde babasını öldürdüğünü söylemek ister ama yapamaz.

Selim onun konuşmasına dahi izin vermeden kendisinin de babasını koruyamadığını söyleyip kardeşine sarılıp göz yaşı döker. Çağatay Yamaç’tan altınlarını ister. Onun altınlarını ona, geri vereceğine söz veren Yamaç, sözünde durmaz ve Çağatay’a altın kaplama alçı kalıplar gönderir. Çağatay, altınların sahte olduğunu öğrenince deliye döner. Selim’in canıyla Yamaç’ı tehdit eden Çağatay, onun can dostunu öldürür.

Onu yerde cansız bulan Yamaç, deliye döner. Gerçek altınlarını Yamaç’a bırakmaya niyeti olmayan Çağatay altınlarını geri alır. Ama kendisine oyun oynayan Yamaç’a diş bileyler. Yücel, Yamaç’ın karısını, babasını öldürdüğünü şimdi sıranın Yamaç’ta olduğunu söyleyerek Çağatay’yla birlikte ona bir tuzak kurar.

Yamaç, ormanda yakalanır. Çağatay’ın adamları Yamaç’ı arabaya bindirip arabanın firenini boşa alır. Onun yanında gibi görünen Mahsun, içine el bombası koyup içesinde olan Yamaç’ın kafasına ateş eder. Yamaç’a ihanet edemeyecek gibi görünen Mahsun, Çağatay’ın güvenini kazanmak için mi böyle bir şey yaptı?

Çukur 3. Sezon 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç’ın Ölüm Haberi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler