Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı ilk Aşk 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Kuzey...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı ilk Aşk 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Kuzey Buluşmanın Yolunu Buluyor!

Show Tv’nin kahkahası bol dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yüzüğü almaya çalışırken düşen Yıldız’ı Kuzey buluyor ve hastaneye götürüyor. Orada Yıldız’ın beyin kanaması geçirdiğini öğrenince yaptığından pişman oluyor. Yıldız iyileşip hastaneden çıkıyor ancak ailesi onun bir daha Kuzey’le görüşmesini yasaklıyor. İkili gizli gizli buluşmaya çalışırken Kuzey, Yıldız’ın babası tarafından vuruluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yıldız ile Kuzey buluşmanın yolunu buluyor ve çok güzel bir gün geçiriyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız İle Kuzey Buluşmanın Yolunu Buluyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sefer’le Yıldız, yaralanan Kuzey’in yanına koşuyor. Yıldız ona yarasının nerede olduğunu sorduğunda Kuzey, kalbinde olduğunu söyleyip muzipliği bırakmıyor. Polisler gelince Yıldız’ın babası silahı Poyraz’ın eline verip onun vurduğunu söylüyor. Bu seferde Kuzey’in ailesi oğullarını vurdukları için Yıldız’ın ailesine düşman oluyor. Bu durumda ikili türlü yalanlarla buluşmanın yollarını arıyor. Buluştuklarında da peşlerindeki ailelerini atlatmaya çalışıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hastanede beyin kanaması geçirin Yıldız’ın başından Kuzey bir an olsun ayrılmıyor. Kızlarının Kuzey yüzünden bu hale geldiğini duyan aile Kuzey’in kızlarına iyi gelmediğini düşünmeye başlıyor. Öte yandan iki ailenin düşmanlığı Kamer’le Poyraz’ı korkutmaya başlıyor. Yıldız hastaneden çıkıp eve getiriliyor. Aile kızlarının bir daha Kuzey’le görüşmesini yasaklıyor.

Kuzey fırsatını bulup Yıldız’la buluştuğunda ona, bundan sonra ömür boyu kölesi olacağını söylüyor. Yıldız Nahide’den, yardım istiyor. Ondan ailesini uyutmasını ve onlar uyuduktan sonra Kuzey’le buluşmak istediğini söylüyor. Kamer’in de bir kavga çıkarıp Poyraz’ı evden uzaklaştırması isteniyor.

Kamer, dayanamıyor ve gerçeği Poyraz’a anlatıyor. Yalandan kavga çıkardığını Kuzey’le Yıldız’ın buluşmaları için böyle bir şey yaptığını itiraf ediyor. Yanlışlıkla ilaçlı hoşaftan için Yıldız’da uyuyor ama Nahide yinede Kuzey’i arayıp Yıldız’ı alabileceğini söylüyor. Kuzey, baygın haldeki Yıldız’ı alıp götürüyor.

Kuzey Yıldız’ı uyandırmaya çalışırken o mahsustan Mahmut diye sayıklıyor. Böylelikle Kuzey’den intikamını alıyor. İkili tam öpüşecekken Poyraz gelip ablasını eve götürüyor. Kuzey bu seferse gizlice Yıldız’ın odasına giriyor. Yine ikili öpüşecekken bu seferde Yaşar geliyor. Kuzey evden çıkarken Yaşar’a yakalanıyor ve vuruluyor.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’a Kuzey’le Görüşmeme Yasağı Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler