Ana SayfaDizilerZümrütüanka 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adil Vuruluyor Zümrüt'ü Serhat'a Emanet Ediyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adil Vuruluyor Zümrüt’ü Serhat’a Emanet Ediyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Zümrütüanka ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin ilk bölümünde; Serhat’la Zümrüt sevgililerdir. Serhat askere gidiyor ve şehit olduğu haberi geliyor. Serhat’ın amcası Adil Zümrüt’den hoşlanıyor ve ona evlenme teklif ediyor. Zümrüt, Adil’le evlenmek istemiyor ancak annesi kızını zengin diye evlenmeye zorluyor. Adil ile Zümrüt’ün düğün gecelerinde Serhat çıkıp geliyor. Sevdiği kızı amcasıyla evlenirken görüyor. Dizinin 2. bölüm fragmanında Adil, vuruluyor ve ölmeden önce Zümrüt’ü Serhat’a emanet ediyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Adil Vuruluyor Zümrüt’ü Serhat’a Emanet Ediyor!

Zümrütüanka 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Serhat, gelinlikler içinde gördüğü Zümrüt’ü yalnız yakalıyor ve ona kendisini neden beklemediğini soruyor. Zümrüt’de onun öldüğünü zannettiğini ve cenazesine gittiğini söylüyor. Adil, aynı gece vuruluyor. Ölmeden önce yeğeni Serhat’a Zümrüt’ü emanet ediyor. Serhat, şimdi ne yapacak? Adil’i Abbas mı öldürdü?

İşte Zümrütüanka 2. bölüm 1. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Serhat, askere gitmeden önce Zümrüt’e mutlaka döneceğini söyleyip veda ediyor. Zümrüt ise onu bir ömür beklemeye söz veriyor. Serhat, patlamada şehit olduğu zannediliyor. Aile Serhat’ın yasını tutuyor. Adil, fabrikasında çalışan Zümrüt’e aşık oluyor ve ona evlenme teklif ediyor. Ancak Zümrüt onunla evlenmeyi ret ediyor.

Zümrüt’ün arkadaşı onun Adil’le evlenmeyi kabul etmemesi anlayamıyor ve durumu Ülfet’e anlatıyor. Ülfet, kızını Adil’le evlenmeye zorluyor hatta onu kömürlüğe kilitliyor. Dahada olmuyor, küçük kızıyla bir oyun oynayıp onu evlenmeye ikna ediyor. Zümrüt Adil’e gidip evlenme teklifini kabul ettiğini söylüyor.

Adil’in annesi, kendi ailelerine yakıştıramadığı Zümrüt’ün annesi Ülfet’e gidip bir çanta dolusu para teklif ediyor. Ancak Ülfet parayı kabul etmiyor. Abbas ise karısının üzerine kuma getirmiş ve hala kızları kandırıp birlikte olan birisidir. Yine 18 yaşında bir kızı hamile bırakıyor ve kıza sahip çıkmayınca kız intihar ediyor.

Bu durumu öğrenen Adil, kızın ablasıyla konuşup Abbas’ın cezasını kendisinin vereceğine söz veriyor. Kız ise Adil’e, kendisini Abbas’tan korumasının onun bir şeytan olduğunu söylüyor. Düğün günü Abbas, Adil’den af diliyor ve düğününden sonra kendisini isterse polise teslim edebileceğini söylüyor. Bu sırada da abisini öldürmek için plan kurmaya başlıyor.

Adil ile Zümrüt’ün nikahları kıyılıyor. Serhat düğünü gelip onları izliyor. Adil ve ailesi Sehrat’ı karşılarında görünce şok şaşırıyor. Zümrüt ise ne yapacağını bilemiyor. Adil ile nikahları kıyılmıştır artık.

Zümrüdüanka Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Fragmanları Büyük İlgi Gördü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler