Ana SayfaDizilerHercai 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miran Azize'nin Bir Yalanını Daha Öğreniyor!

İlgili Postlar

Hercai 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miran Azize’nin Bir Yalanını Daha Öğreniyor!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai 29. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Azize, içinde torunlarının olduğunu bilmeden Nasuh ağadan intikam almak için yandığı evi ateşe veriyor. Elif, Azat, Reyyan ve Miran, içeride mahsur kalıyor. Zehre, Azize’nin karşısına çıkıp onu Miran’a Hazar’ın oğlu olduğunu herkese söylemekle tehdit ediyor. Miran Azize’nin bir yalanını daha öğreniyor.

Cuma Dizileri 2020

Miran Azize’nin Bir Yalanını Daha Öğreniyor!

Hercai dizisinin 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dumandan zehirlenen Elif ile Reyyan yere yığılıyor. Miran onları öyle görünce son bir darbeyle kapıyı kırmayı başarıyor ve onları dışarı çıkarıyor. Azat’ın içeride kaldığını öğrenen Miran onuda kurtarmayı başarıyor. Azize, yangın olayını öğrenince ne yapacağını bilemiyor. Kendi elleriyle en kıymet verdiği torununu az kalsın öldüreceğine inanamıyor.

HERCAİ 29. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azize Nasuh’un Elif ile Azat’a, yıllar önce kendisinin yandığı yerde düğün yapacağını öğrenince öfkeden deliye dönüyor ve gidip o çiftlik evini ateşe veriyor. İçeride en çok sevdiği torunu Elif’in olduğunu bilmeden evin yanışını seyrediyor. Yangın haberi hem Aslanbeyler, hem de Şadoğulları konağına bomba gibi düşüyor.

Azize, yaptığı şey için kahroluyor ama yinede kendisini kurtarmanın derdine düşüyor. Reyyan, bu olaydan sonra iyice umudunu yitirmeye başlıyor. Miran onun güçlü durmasını için destek oluyor. Miran, yangını çıkartanın peşine düşüyor. Torunlarının o evde öleceğini düşünmek daha istemeyen Nasuh çiftliğin kapısına kilit vuruyor.

Zehra, tüm bu olanların sorumlusu olarak Azize’yi görüyor ve onu durdurmak için elindeki mektubu alıp onun karşısına çıkıyor. Ona herkese Miran’ın babasının Hazar bey olduğunu anlatacağını söyleyerek ona göz dağı veriyor. Azize, o mektubun onun eline nasıl geçebileceğini düşünmeye başlıyor.

Çiftlikte çıkan yangının sorumlusu olarak Hanife göz altına alınıyor. Azize’nin Şadoğullarındaki kulağı olan Hanife, ondan kendisini kurtarmasını bekliyor ama onu kurtarmak için Harun geliyor. Harun, ona bir şart koşuyor. Hanife, serbest kalıyor. Yangını ise bir akıl hastasının o yangını yaptığını suçunu itiraf ettiği yalanı ortaya atılıyor. Bu yalana kimse inanmıyor. Konağa gelen beklenmedik misafir, Reyyan’ın parmağındaki Miran’ın annesinin yüzüğünü Hazar beyin yaptırdığını itiraf ediyor.

Hercai 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize Zehra’nın Konuşmasına Engel Olabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler