Ana SayfaDizilerÇocuk 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Hapse Mi Giriyor?

İlgili Postlar

Çocuk 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Hapse Mi Giriyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi ne yazık ki 18. son bölümüyle 28 ocak salı günü ekranlara veda edecek. Dizinin final bölümünde; Ali Kemal, Efe’yi Hasan’a verdikten sonra büyük bir üzüntü içerisine girer. Asiye, yaşadığı ve çocuklarına yaşattığı bunca şey için babasını ve Rıza’yı asla affetmeyeceğini söyler. Rıza, Efe’yi kaçırır ve onu dedesine götürdüğünü söyler. Dizinin yeni fragmanında Asiye, hapse mi giriyor?

Salı Dizileri 2020

Asiye Hapse Mi Giriyor?

Çocuk 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin final fragmanında; Akça ile Hasan, Efe’yi de aldıktan sonra tam bir aile oluyor. Asiye, tüm çocuklarının bir arada olduğu fotoğrafa bakıp onlara yaşattıkları için kendisini affetmiyor. Ali Kemal’de, Şule ile arasını düzeltiyor. Hasan, Akça ve Efe birlikte konağa girerken görünüyor.

İşte Çocuk 18. bölüm 2. fragmanı….

ÇOCUK 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Rıza, Efe’yi öldürmek için tuttuğu adama ortadan kaybolmasını ister. Ancak adam yüzünü kameralara göstermediğini zannedip bir yere gitmez. Hasan, kameralardan adamı görüp onu tanır ve adamın peşine düşer. Öte yandan paragöz Zeynep’le Hatice paralı bir adam bulur. Hatice zengin olma hayaliyle Zeynep’le adamı evlendirmeye çalışır.

Adam onlara bir çanta dolusu para bırakır. Hatice, çantanın içinden bir miktar parayı alır. Akça, Efe’nin velayeti için mahkemeye hazırlanır. Hatice, kızına elbise bakmaya gider. Mağazada çantasından bin dolar çıkartarak paraları bozdurması için Akça’ya verir. Akça, paraları bozdurmak için gittiği bankada kalpazanlıkla suçlanarak tutuklanır.

Bunu duyan Hasan, Akça’yı kurtarmak için zamanla yarışır. Çünkü Efe’nin velayet davasının görülmesine çok az bir zaman kalmıştır. Akça’nın masum olduğunu anlaşılır ve serbest kalır. Hasan onu mahkemeye yetiştirmek için bir motosiklet bulur ve mahkemeye yolda olduklarını bildirir.

Ali Kemal’in avukatı Akça’nın mahkemeye bile geç kaldığını iyi bir anne olamayacağını söylese de Hakim onların gelmelerini bekler. Akça’nın duygusal konuşması karşısında Hakim Efe’nin velayetini Akça’ya verir. Ali Kemal, Efe’ye veda eder ve onu Hasan’a teslim eder. Hasan Ali Kemal’e büyük bir itirafta bulunur.  Onun Efe’ye çok iyi bir baba olduğunu ve aslında onu çok kıskandığını söyler.

Çocuk Dizisi Final Fragmanı Yayında! Hasan’ın Babası Yaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler