Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Fekeli'ye Büyük Sırrı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Fekeli’ye Büyük Sırrı Açıklıyor!

Atv ekranlarının fenomen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 53. yeni bölümüyle 30 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Demir, Yılmaz’ın ihaleye girmesiyle yaptığı mallar elinde kalır ve onların borçlarını ödemek için İstanbul’daki mülklerini satar. Yeni bir yağ fabrikası almak için görüşmeye gittiğinde sattığı tüm mülkleri Yılmaz’ın aldığını öğrenir ve sinirle çıktığı yolda arabanın kontrolünü kaybedip uçurumun kenarına sürüklenir. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hünkar, Fekeli’ye büyük sırrı açıklıyor. Fekeli ise duydukları karşısında yere yığılıyor

Perşembe Dizileri 2020

Hünkar Fekeli’ye Büyük Sırrı Açıklıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 53. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir’in arabası uçurumun kenarında kalıyor. Behiye, Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu öğrenip Hünkar’la tehditkar konuşuyor. Hünkar ise bu gerçeği anlatmak için Fekeli’ye gidiyor. Sırrı açıkladıktan sonra Fekeli fenalaşıyor ve yere yığılıyor. Fekeli’ye ne olacak? Arabanın içinden mahsur kalan Demir, kurtulabilecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 53. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1221504443092520961

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 52. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha doğumdan sonra Demir’in, Adnan’ı daha az seveceği endişesine kapılır. Demir, defalarca kere evlatlarının ikisini de aynı derecede sevdiğini söyler. Müjgan’ın oğlu hayati tehlikeyi atlatır. Yılmaz’a karşı hala tepkili olan Müjgan onu yanında istemez. Onun kucağına oğlunu bile vermez.

Hastaneden çıkacakları gün Yılmaz, Fekeli’nin evindeki odalarını hazırlatır ama Müjgan kendi evine gitmek ister. Müjgan sürekli Züleyha konusunu açıp onunla kavga eder. Hatta ona kapıyı gösterir. Müjgan hastaneye imza atmak için gitmesi gerekir. Ama o bebeğini bırakıp gitmek isteyince Yılmaz, oğluna bakabileceği konusunda ısrar eder.

Müjgan gidip imzasını atar dönerken arabasının lastiği patlar. Kerem Ali, acıkıyor ve ağlamaya başlar. Gülten’in yanına gelen Züleyha, bebeğin ağlamaya sesinden endişelenip kapılarını çalar. Yılmaz, Müjgan’ın evde olmadığını ve bebeğinin acıktığını söyler. Züleyha, eğer isterse bebeği emzirebileceğini söyler. Yılmaz, kabul etmek zorunda kalır.

Züleyha tam bebeği emzireceği sırada Müjgan gelir. Onları bir arada görünce Züleyha’ya ve Yılmaz’a demediğini bırakmaz. Behice hanım dernek başkanı olmak ister. Ancak Hünkar, toplantıda Adanalı olmayan birinin dernek başkanı olmayacağını ima eder. Behice içerler eve geldiğinde yine Yılmaz’la Müjgan’ı kavga ederken bulur.

Behice, Müjgan’ı sakinleştirmeye çalışırken onun ağzından Adnan’ın babasının Yılmaz olduğunu öğrenip soluğu Hünkar’ın yanında alıp ona imalarda bulunur. Demir yağ fabrikası almak için görüşmeye gittiğinde Yılmaz, masalarına gelip İstanbul’daki tüm mülklerini satın aldığını söyler. Demir o öfkeyle çıkar ve arabanın kontrolünü kaybeder.

Bir Zamanlar Çukurova 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Ölüm İle Burun Buruna!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler