Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yamaç'ın Yaşadığını Öğrenecek...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yamaç’ın Yaşadığını Öğrenecek Mi?

Show Tv ekranlarının tartışmasız en çok izlenen dizilerinden Çukur 3. sezon 18. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi ve tüm izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yamaç ortadan kayboluyor ve onun hayatından endişe ediliyor. Birde üzerine Çağatay’ın Yamaç’ın yüzüğünü mahalleye göndermesiyle Çukur yasa boğuluyor. Vartolu, Yamaç’ı kilitli bir yerde saklıyor ve yanan cesedin onun olduğuna inandırıyor. Çağatay, öldürdüğünü zannettiği Yamaç’ın yaşadığını öğrenecek mi? Öğrenince ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay Yamaç’ın Yaşadığını Öğrenecek Mi?

Çukur 3. sezon 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selim ile Cumali mahalleye gelen kişinin parmağında Yamaç’ın yüzüğünü görüyor. Kardeşlerinin öldüğünü ve yüzüğü Çağatay Erdenet’in gönderdiğini anlıyorlar. İnanmak istemeseler de Selim, bulunan tanınmayacak durumda yanmış olan cesedin Yamaç’a ait olduğunu doktordan öğreniyor.

ÇUKUR 3. SEZON 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, hastaneye kardeşinin cesedini teşhis için gidiyor. Ancak cesedin yandığını ve tanınmayacak halde olduğunu görüyor. Vartolu doktoru ayarlayıp cesedin Yamaç’a ait olduğunu söylemesini istemiştir. Cesede test yapılıyor ve doktor cesedin Yamaç Koçovalı’ya ait olduğunu söylüyor. Öte yandan polisler gelir ve Damla’yı göz altına alıyor. Babasının ölmeden önce yaptığı yasa dışı işleri onun devam ettirdiği suçlamasıyla tutuklanıyor.

Azer’in evinde olan Karaca, amcasına olanları ve Damla’nın başına gelenleri öğreniyor. Aldığı haberler karşısında Çukur’a gitmek istiyor ancak Azer, onun gitmesine engel oluyor. Damla’ya, canının istediği zaman evine gelip istediği zaman oradan gidemeyeceğini söylüyor. Çağatay ile Yücel’in yanında olan ve onların güvenini kazanan Mahsun’a Yamaç’ı öldürme görevi verilmiştir.

Yücel ile Çağatay büyük bir zevkle Yamaç’ın öldürülme anlarının görüntülerini odadan izlerler. Yamaç, Çağatay’ın deposuna girdiği anda onu bayıltarak arabasının bagajına koymuş, kamyonetin içinde bağlı olan ve maskeli kişinin yanına Yamaç’ın yüzüğünü atmıştır. Kamyonet dışarı çıktığında Çağatay’ın adamları onlarca mermi sıkmış ve Mahsun elindeki bombayı atıp kamyoneti patlatmıştır. Daha sonra yanmış arabadan aldığı yüzüğü alıp Çağatay’ın eline vermiştir. O anları Vartolu ve adamları geriden izlemiştir.

Çukur 3. Sezon 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç’ın Ölüm Haberi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler