Ana SayfaDizilerZemheri 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Firuze Amacı Uğruna Ertan'la Sevgili Mi...

İlgili Postlar

Zemheri 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Firuze Amacı Uğruna Ertan’la Sevgili Mi Olacak?

Show Tv’nin yeni dizisi Zemheri 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Firuze, babasının suçlandığı dilekçeyi okur ve orada Ayaz’ın da imzasını görür. Ayaz’la yüzleşen Firuze, bu yaptığının hesabını sorar. Yaşar Pınar’ın onun babası olduğunu bilmediğini söyleyen Ayaz, ona gidip her şeyi itiraf edeceğini söyler. Dizinin yeni fragmanında; Artık Ayaz’a güveni kalmayan Firuze amacı uğruna Ertan’la sevgili mi olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Firuze Amacı Uğruna Ertan’la Sevgili Mi Olacak?

Zemheri 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Firuze Ertan’a, ses kayıt cihazını kendisinin aldığını itiraf ediyor. Ertan cihazın içinden ne bulmayı umduğunu sorduğunda Firuze, onu merak ettiğini söylüyor. Ertan, onun bu merakının altında nasıl bir duygu olduğunu merak etmeye başlıyor. Aliye, oğluna paraları kaptırdığı için çok kızıyor. Ayaz’ın ve ailesininde olduğu yemek masasına Ertan, Firuze’nin elinden tutarak masaya buyur ediyor.

İşte Zemheri 3. bölüm 2. fragmanı….

ZEMHERİ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Firuze, Ertan’ın evine görüşmeye gittiğinde Berrak ile Ayaz’ın nişanlı olduğunu öğrenir ve dünyası başına yıkılır. Artık tek amacı olan Firuze bir şekilde şirketten babasının asansör kazası öncesi Ertan’a dilekçe götürdüğünü ispatlaması gerekir. Bu arada Faruk, şantiyede çalışanların ailelerine şikayetçi olmamaları için Ertan tarafından verilen paraları alıp ortadan kaybolur.

Aliye, oğlunu bulmak için pavyona gidip onun birlikte olduğu kadını arar. Kadın ise Faruk uyurken tüm parasını alıp ortadan kaybolur. Aliye, oğluna yaptıkları için o kadar sinirlenir ki onu affetmeye niyeti yoktur. Ancak dövülüp kapının önüne atılınca anne yüreği dayanamaz oğlunu yanına gider.

Firuze, şirkette güvenliklerin olmadığı bir sırada içeri girerek o günün görüntüleri alır. Hapishaneye giden Firuze, babasına onu kurtaracak görüntüleri ele geçirdiğinin müjdesini verir. Ertan’ın adamları daha iyileşmemiş olan Yaşar’a içeride iş vererek işkence edilir. Yaşar hapiste yaşadığı zorlukları kızına üzülmesin diye anlatmaz ve ona içeride rahat olduğunu söyler.

Firuze, avukatı bulup görüntüleri izlerler ancak babasının şirkete girdiği anların görüntüleri silinmiştir. Avukat Firuze’ye o sırada orada olan güvenlikleri bulup konuşmasını ister. Firuze, görüntülerde Ertan’ın Ayaz’la konuştuğunu görür.

Zemheri 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayaz Firuze’nin Babasının Masum Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler