Ana SayfaDizilerVuslat 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Kerem'e Savaş İlan Ediyor!

İlgili Postlar

Vuslat 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Kerem’e Savaş İlan Ediyor!

TRT ekranlarının sevilen dizisi Vuslat 38. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Minyatürü alan Bülent, içine gizlenmiş zarflardan kendisine ait olanı alıyor. Tahsin’e ait olanı ise Kerem’e veriyor. Zarfta Tahsin’in Feride’nin halasını öldürdüğünü kanıtlayan tutanak vardır. Kerem, bu tutanak karşılığında Tahsin’den tüm şirket hisselerini istiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Aziz, Kerem’e savaş ilan ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Aziz Kerem’e Savaş İlan Ediyor!

Vuslat 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz’le görüşen Bülent, yakında onun ve babasının her şeyini kaybedeceğini söylüyor. Onun saçtığı nifak tohumlarının filizlenmesine izin vermeyeceğini söyleyen Aziz, Bülent’e kafa tutuyor. Aziz, Kerem’e resmen savaş ilan ettiğini söylüyor. Feride ile Faik ise, bir mezarın başında göz yaşı döküyor. Ölen kişi Fırat mı?

İşte Vuslat 39. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 38. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bülent, minyatür karşılığında Kerem’e ailesini vereceğini söylüyor ve o da minyatürü alıp dedesine götürüyor. Minyatürün içinden çıkan zarfın birisini alıp cebine koyan Bülent, Tahsin’e ait olanı ise Kerem’e veriyor. Kerem, elindeki zarfla Yağmur komisere gidiyor ve elinde Tahsin’i bitirecek zarfı ona gösteriyor.

Aziz, Nehir’i işten kovuyor ve onu bir daha hayatının hiç bir yerinde görmek istemediğini söylüyor. Nehir, Aziz’in verdiği uçak biletiyle pes edip Almanya’ya gitmeye karar veriyor. Ama Kerem, Nehir’i bulup gitmeden şirket hisselerini kendisine satmasını istiyor. Aziz, şirkette toplantı yapıp Nehir’in işten ayrıldığını ve onun şirketteki pozizyonuna Sultan’ı getirdiğini açıklıyor.

Ayrıca toplantıda, hazır giyimin çizimlerini yeterli bulmuyor ve dışarıdan yardım almaları gerektiğini, Feride’nin bir atölye açtığını onun çizimlerini koleksiyona koyabileceklerini söylüyor. Merve ile Damla ise bu durumdan hayli rahatsız oluyor. Nehir’in de gitmesiyle şirkette yalnız kalıyorlar.

Bülent, annesi hasta olan Enes’e çok para verme vaadiyle kandırıp Feride’nin telefonunu çalıp içindeki tüm bilgileri kendisine getirmesini istiyor. Enes tam telefonu kopyaladığı sırada Aziz, olanları anlayıp onu suç üstü yakalıyor ve kendisine bunu Bülent ve Kerem’in yaptırdığını itiraf ediyor. Yalçın komiser Feride’nin yanına gidip onun kendisine verdiği silahın balistik raporunun geldiğini ve o silahın halasını vuran silah olduğunu söylüyor.

Vuslat 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem İle Aziz Arasındaki Tüm Köprüler Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler