Ana SayfaDizilerMucize Doktor 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ölümcül Virüs Ferman'a Bulaşıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ölümcül Virüs Ferman’a Bulaşıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor 20. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye aynı uçakta yolculuk yapan hastalar geliyor ve kısa aralarla iki hasta ölüyor. Üçüncü hastanın da durumunun kötü olmasıyla birlikte Ferman, acil servisi kapatıp içindekilerle birlikte karantinaya alıyor. Dizinin yeni fragmanında ölümcül virüs Ferman’a bulaşıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ölümcül Virüs Ferman’a Bulaşıyor!

Mucize Doktor 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Virüsün kendisine de bulaştığını anlayan Ferman kendisini odaya kapatıyor. Bir abisini kaybeden ve ikinci abisini de kaybetmek istemediğini söyleyen Ali, gözyaşı döküyor. Adil hoca, Beliz’i sakinleştirmekte güçlük çekiyor. Ferman hoca bu ölümcül virüsten kurtulabilecek mi? Nazlı’nın Ferman hocaya itiraf etmek istediği şey ne?

İşte Mucize Doktor 20. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/dp5AmnMaZ8A

 

MUCİZE DOKTOR 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Metroda bir kaç kişi bir kızı rahatsız eder ve durumu gören genç kızı kurtarmak için onların üzerine yürür. Ancak çok kötü şekilde dövülüp hastaneye getirilir. Gencin yüzü o kadar kötüdür ki yapılacak ameliyattan sonra konuşma ve yemek yeme yetilerini kaybedecektir. Ali’nin aklına başka bir çözüm gelir ve gece yarısı Ferman’ın kapısını çalar.

Tolga, Ferman’la Ali’nin bulduğu çözümle yapılacak ameliyatın daha önce hiç yapılmadığı ve prosedüre uygun olmadığı için yapılmasına izin vermez. Öte yandan Betüş kendisine yapılacak organ naklini ablasından alınacağını öğrenince hastaneden kaçar. Betüş bulunur ve ameliyat olmasına razı edilir. Ancak ablasının yaşının küçük olması nedeniyle aile büyüklerinden birinin izin imzası gerekir.

Betüş’ün ablası dayısından izin alınacağını duyunca onun kendisine eziyet ettiğini anlatır ve onun iznini istemez. Adil hoca izin kağıdını imzalamayan Betüş’ün dayısını bulup ona zorla imza attırır. Ali, Selma’nın Adil hocaya nasıl baktığını görür ve onları bir araya getirmek için ikisine de mesaj atarak kantinde beklediğini yazar.

Adil hoca ile Selma, Ali’nin oyununa geldiklerini anlar. Selma, Adil hocaya Ali’ye yapacağı konuşmayı ona yapar ve ondan hoşlandığını anlatmış olur. Ali, bir çiçek alır ve Nazlı’nın karşısına çıkıp onu sevdiğini söyler.

Mucize Doktor 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hastanede Bulaşıcı Hastalık Şoku!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler