Ana SayfaDizilerRamo 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Ramo'yu Öldürmeye Yemin Ediyor!

İlgili Postlar

Ramo 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Ramo’yu Öldürmeye Yemin Ediyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Ramo kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesi yaratmayı başardı. Dizi 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ramo’yu serbest bırakılıyor ama iki ailedeki düşmanlığın bitmesi için Sibel’in Ramo’yla, Fatoş’un da Neco’yla evlenmesi şart koşuluyor. Önce karşı çıksalar da Sibel babasının intikamını almak için Ramo’nun evine gidiyor. Fatoş’da kan dökülmemesi için Neco’nun evine gidiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sibel, Ramo’yu öldürmeye yemin ediyor.

Salı Dizileri 2020

Sibel Ramo’yu Öldürmeye Yemin Ediyor!

Ramo 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Herkesin kaderini değiştirecek kız alıp verme gerçekleşiyor. Sibel, Ramo ile nikah mamasına oturuyor ve ‘Evet’ diyor. Fatoş’da ailesi için Neco’yla evlenip kendisini feda ediyor. Boz Fatoş’un Neco’ya gittiğini öğrenince ne yapacak?

İşte Ramo 4. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hasan, malların olduğu yere gidip yerde bir ip görünce Ramo’nun boğularak öldürüldüğünü zannedip yıkılıyor. Ramo, elleri ve gözleri bağlı bir şekilde Süleyman’ın karşısına götürülüyor. Süleyman, yukarıdan aldığı emirle iki aile arasında çok fazla kan döküleceğini ve barışın sağlanması istiyor. Bununda eski usulle çözüleceğini söyleyip Ramo’yu serbest bırakıyor.

Ramo eve gelip durumu ailesine anlatıyor. Ama Fatoş’a bir şey anlatmamalarını tembihliyor. Fatoş ile Boz, buluştukları sırada Ramo onları samimi bir şekilde görüyor. Ramo, bu durama sinirleniyor ve Boz’un kafasına silahını dayıyor. O sırada içeri giren Fidan Ramo’ya engel oluyor. Onların bir birlerini sevdiğini bildiğini ama olan olaylardan dolayı ona anlatamadıklarını söylüyor.

Boz, Fatoş’un Neco ile evlendirileceğini duyunca Süleyman’ın evini basıp Neco’ya silahını çekiyor. Süleyman Ramo’yu arayıp Boz’un yaptıklarını anlatıyor. Ramo, onu telefona isteyip o evlilik işinden vazgeçtiğini öyle bir şeyin olmayacağını söyleyip onu ikna ediyor. Fatoş’da derin bir nefes alıyor ama Fidan, gece yeğeniyle konuşuyor.

Eğer o bu evliliği kabul etmezse herkesin öleceğini söyleyince Fatoş son kez Boz’la buluşmaya gidiyor. Sibel’in annesi de kızıyla konuşuyor ve düşmanına yakın olacağını söyleyip onu ikna ediyor. Fatoş o geceyi Boz’la geçiriyor. Boz kahvaltılık bir şeyler almaya çıkıyor ve geldiğinde Fatoş’u bulamıyor. Fatoş Neco’nun evine gidiyor. Sibel’de Ramo’nun evine geliyor.

Ramo 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İki Aile Kız Alıp Kız Verirse Barış Sağlanacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler