Ana SayfaDizilerHekimoğlu 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Hekimoğlu'na Fena Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Hekimoğlu’na Fena Yakalanıyor!

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Hekimoğlu 5. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hastaneye ALS hastası bir müzisyen geliyor. Hekimoğlu hastayı almak istiyor ama hastanın Mehmet Ali’yi istemesine çok bozuluyor. Tedaviyi kabul etmeyen hastaya Hekimoğlu müdahale ediyor. Hatta mahkemelik oluyor. Hastanın yürümesini engelleyen şeyin nedenini bulan Hekimoğlu Cihan’ı tekrar hayata bağlamayı başarıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında İpek, Hekimoğlu’na fena yakalanıyor.

Salı Dizileri 2020

İpek Hekimoğlu’na Fena Yakalanıyor!

Hekimoğlu dizisinin 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İpek ile Hekimoğlu arasında tatlı sert çekişme devam ediyor. Hekimoğlu İpek’in bir randevusu olduğunu anlıyor ama o inkar ediyor. Bir erkek arkadaşıyla buluşan İpek karşısında Hekimoğlu’nu görünce şok oluyor. Hastaneye bulaşıcı menenjit hastalığı olan bir kadın hastaneye geliyor. Hasta muayene sırasında Mehmet Ali’yi kolundan ısırıyor. Orhan ile Mehmet Ali, kayıplara karışan evsiz kadını bulmak için harekete geçiyor. Bu arada Hekimoğlu, hastalığı çözmeye çalışıyor.

İşte Hekimoğlu 6. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/31M11o58-sM

HEKİMOĞLU 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hekimoğlu hastalara kötü davranıyor. Çünkü onların saçma sapan sebeplerle kendisini ve hastaneyi meşgul etmesine dayanamıyor. İpek ise onun bu davranışından vazgeçirmek için aklına bir fikir geliyor ve hastaya dokunmadan koyacağı her teşhis için Hekimoğlu’na 50 lira vermeyi teklif ediyor.

Hekimoğlu, bu teklifi kabul ediyor ve hastalarla komik diyaloglar yaşıyor. Ünlü bir klarnet ustası rahatsızlanıp hastaneye getiriliyor. Hekimoğlu, bu hastayı almak istiyor ancak hasta kendisiyle Mehmet Ali’nin ilgilenmesini istiyor. Bu duruma bozulan Hekimoğlu, vakaya karışmadan edemiyor.

Hastaya ALS teşhisi konulur ancak Hekimoğlu bu tanıdan şüphe ediyor. Artık yürüyemeyeceğini ve çok sevdiği işini yapamayacağı için hasta tedaviyi ret ediyor. Hatta hastaneyle bir protokol imzalıyor. Hastaya dokunmanın bile yasak olması Hekimoğlu’nu yıldırmıyor ve onun kalbi durduğu sırada müdahale edip hastayı hayata döndürüyor.

Hekimoğlu hastaya müdahale ettiği için mahkemelik bile oluyor. Mehmet Ali, yurt dışında çok iyi bir iş teklifi alıyor. Hastane çalışanlarından Muzo’nun yardımıyla Hekimoğlu hastayı Emara gönderiyor ve onun kaslarını hissetmemesinin sebebinin omurilikte olan bir kitlenin engellediğini anlıyor.

Hekimoğlu Dizisi Yeni Bölümüyle Yine Çok Konuşulacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler