Ana SayfaDizilerKadın 81. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Bahar İle Arif Ceyda İle Raif...

İlgili Postlar

Kadın 81. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Bahar İle Arif Ceyda İle Raif Evleniyor!

Fox Tv’nin reyting rekorları kıran dizisi Kadın 80. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şirin’in Doruk’u, öldürmeye çalıştığını gören Bahar onu öyle bir döver ki artık eve girmeye korkuyor. Enver, üzülerek de olsa Şirin’i polislere teslim ediyor. Fazilet hanım, Bahar’ın hayatını anlattığı kitabı bitiriyor. Bahar, son olarak kitaba eklemesi gereken şeyi ona üzülerek anlatıyor. Dizinin final bölümü fragmanında; Bahar ile Arif, Ceyda ile Raif evleniyor.

Salı Dizileri 2020

Bahar İle Arif Ceyda İle Raif Evleniyor!

Kadın dizisinin 81. bölüm final fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Enver, Bahar’ı Arif’e istiyor. Doruk ile Nisan ise, annelerine Arif’i sevip sevmediğini sorup bu evliliği onaylıyor. Bahar, gelinliğini giyiyor ve onu gören Ceyda, onun ne kadar güzel olduğunu söylüyor. Bahar’da Ceyda’yı gelinlikler içinde görünce çok duygulanıyor. Dizinin final bölümünde izleyenleri çifte düğün bekliyor.

İşte Kadın 81. bölüm 1. fragmanı….

KADIN 80. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahar Şirin’in, Doruk’u öldürmeye çalıştığını gördükten sonra epeyce bir toparlanamıyor. Arif, bu olayın üzerine Şirin’in Sarp’ı nasıl öldürdüğünü anlattığı ses kaydını Enver ile Bahar’a dinletiyor. Şirin, korkusundan eve giremiyor. Onlar görmeden sakladığı paranın bir kısmını alıp gidiyor. Diğer parayı ise Enver saklıyor. Kalan parayı almak için Şirin gizlice tekrar eve giriyor ama bulamıyor.

Fazilet hanım artık, Raif ile Ceyda arasındaki durumu anlayıp kabulleniyor. Raif, Ceyda’ya evlenme teklifi etmek için diz çökmek istiyor ancak yere düşüyor. Ceyda, onun kendisi için böyle bir şey yaptığını görünce çok duygulanıyor. Fazilet, kitabı bitiriyor ve kapak seçimi için Bahar’ı da yanına alıp basım evine gidiyor. Bahar yolda, ona aslında kitaba yazması gereken bir şeyin daha olduğunu söylüyor ve Şirin’in Sarp’ı öldürmüş olduğunu anlatıyor.

Enver Şirin’in kaldığı yeri bulup onunla konuşmaya gidiyor. Kızıyla güzel güzel konuşan ve onu oyalayan Enver, Şirin’le vedalaşıyor. Şirin, aşağıda kendini bekleyen polislere yakalanıyor ve planlayarak cinayet işlemek suçundan tutuklanıyor. Şirin’in tutuklanmasıyla Bahar ve çocukları derin bir nefes alıyor.

Kadın 80. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Enver Şirin’i Polise İhbar Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler