Ana SayfaDizilerÇocuk Dizisi 18. Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Çocuk Dizisi 18. Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Star Tv ekranlarının beğenilerek izlenen dizilerinden Çocuk ne yazık ki reyting kurbanı oldu ve final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Rıza, Hasan’ı babasının mezarına götürür. Orada Hasan, babasının Razı tarafından öldürüldüğünü öğreniyor. Rıza, silahını çekip tam Hasan’ı öldüreceği sırada Asiye gelir ve Rıza’yı öldürür. Hapse giren Asiye, çocukları onu affetse bile o kendisini affetmez. Çocuk dizisi son bölümüyle ekranlara veda etti.

Salı Dizileri 2020

Çocuk Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Dizinin final bölümünde; Akça ile Hasan sonunda Efe’yi alır. Efe’de onlara alışır ve Ali Kemal onu görmeye gelir. Ali Kemal, Hasan’ın dükkanında duvarda asılı resmin yapıldığı yeri hatırlar ve araştırmaya başlar. Araştırmaya başladıkça babasının Hasan’ın babasını öldürmeden önce mallarına el koyduğunu anlar.

ÇOCUK DİZİSİ FİNAL BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Kemal, Hasan’ın babasının öldürüldüğünü ve onun büyük haksızlıklara uğradığını anlar. Rıza, ise Ali’nin kökünü kurutmaya yemin etmiştir. Konağa yerleşen Rıza’yı Asiye istemez. Ali Kemal’de yıllarca kendilerini bırakıp giden babasını affetmez ve onu konakta istemediğini yüzüne söyler.

Hasan, Akça’yla bir araya geldikten sonra Zeynep ortada kalır ve konağa gelir. Ali Kemal onu konakta istemez ve onun kalabileceği bir yer ayarlar. Rıza, önce Efe’yi kaçırır. Sonra Hasan’ı öldürmek için onu babasının mezarına çağırır. Orada Hasan tüm gerçekleri öğrenir. Tam Rıza Hasan’ı öldüreceği sırada Asiye kocasını öldürür.

Asiye, tutuklanarak hapse atılır. Hapse girmeden önce Hasan’a bir zarf bırakır. Hasan zarfı açmaz. Ali Kemal, Hasan ile Akça’nın nikahlarını konakta kıymalarını ister. Tüm hazırlıklar yapılır ve ikili sonunda evlenir. Ali Kemal, annesinin bıraktığı zarfı açması için Akça’ya verir. Zarfta konağın tapusu vardır.

Ali Kemal, eşyalarını topladıklarını ve konaktan ayrılacaklarını söyler. Ama Hasan konağın kendileri için çok büyük olduğunu ve onlarla beraber yaşamayı teklif eder. Ali Kemal ve Şule bu teklifi kabul eder. Bu durumdan en çok Efe sevinir. Asiye’nin tahliyesine çok az bir zaman kalır. Avukata çocuklarına bunu söylememesini, çünkü hapisten çıkınca uzaklara gitmeyi planladığını söyler.

Çocuk 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Hapse Mi Giriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler