Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Büyük Sırrı Öğreniyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Büyük Sırrı Öğreniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul 29. yeni bölümüyle 3 şubat pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Kendisini savunmayan Nedim, cinayete teşebbüsten 13 yıl ceza alacağı sırada Şeniz mahkemeye geliyor ve şovunu yapıyor. Hakime Nedim’in oğlu gibi olduğunu söyleyen Şeniz, her şeyin kazara olduğunu ve onda şikayetçi olmadığını söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Cemre büyük sırrı öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cemre Büyük Sırrı Öğreniyor!

Zalim İstanbul 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nedim amcasına, savaşın başladığını ve bundan böyle aynı yolda değil karşı karşıya olacaklarını söylüyor. Doktor Oya, Nedim ile Cenk’in kardeş olduğunu DNA testiyle anlıyor. Cemre’de onların kardeş olduğunu öğreniyor. Cenk Nedim’in, babasının emeklerinin üzerinde tepinmesine izin vermeyeceğini söyleyip üzerine yürüdüğü anlarda Cemre araya giriyor ve onların kardeş olduğunu neyi paylaşamadıklarını söylüyor.

İşte Zalim İstanbul 29. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/n6x0i89xaf4

 

ZALİM İSTANBUL 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Şeniz, ameliyata alınır ve Damla ile Cenk hastanede büyük bir bekleyiş içine girer. Polisler Nedim’i sorguya alır. Nedim, yaşadığı şok karşısında kendisini savunamaz. Ceren, olay olmadan önce Nedim’in cebine kalem şeklinde bir dinleme cihazı koyar. Şeniz yaralanıp Nedim göz altına alındıktan sonra her şeyi açığa çıkartacak o dinleme cihazı almanın yollarını arar.

Doktor Oya, Nedim’in Şeniz’in tuzağına düştüğünü öğrendiği andan itibaren harekete geçer ve onun ablası olduğunu söyleyip Nedim’in yanına girer. Ona yardım edebileceğini isterse mahkemede şahitlik edeceğini söyler. Ancak Nedim, Oya’nın neden kendisine yardım etmek istediğini sorup onun yardımını ret eder.

Nedim, kendisine inanmayan amcasından intikam almak için şirket yönetimi kendisi yerine yürütebilmesi için Ceren’e vekalet verir. Agah, toplantıda Ceren’i baş köşede görünce şok olur ve onun Nedim’in imzasını taklit ettiğini zanneder. Mahkeme günü gelir ve Hakim tüm kanıtlar Nedim’i gösterdiği için ona cinayete teşebbüs etmekten 13 yıl hapis cezası verdiğini açıklayacağı sırada Şeniz içeri girer . Şeniz Nedim’in, oğlu gibi olduğunu, her şeyin kazara olduğunu ve ondan şikayetçi olmadığını söyler.

Zalim İstanbul 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şeniz Konağa Dönmenin Yolunu Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler