Ana SayfaDizilerBabil 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! 'İyi Olan Değil Güçlü Olan Hayatta...

İlgili Postlar

Babil 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘İyi Olan Değil Güçlü Olan Hayatta Kalır’!

Star Tv’nin yeni iddialı dizisi Babil, merakla beklenen 3. yeni bölümüyle 31 ocak cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Süleyman, İlay’ın da orada olduğunu görünce deliye döner. Öte yandan Egemen İrfan’a, parayı bulmak için her şeyi yapacağını söylediğini bir kez daha hatırlatır. İrfan, Süleyman ve İlay ile aynı masaya oturmak zorunda kalır. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Süleyman’ın, ‘İyi olan değil güçlü olan hayatta kalır’ sözleri dikkat çekiyor.

Cuma Dizileri 2020

‘İyi Olan Değil Güçlü Olan Hayatta Kalır’!

Babil 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İrfan, bir şok daha yaşar ve kaldığı lojmandan günü olduğu halde kapı dışarı ediliyor. Ne gidecek yeri nede eşyalarını koyacak yeri olmayan İrfan Egemen’i arayıp, hiç iyi olmadığını ve ne yapmaları gerekiyorsa hemen yapmaları gerektiğini söylüyor. Ayşe ile İrfan, bir kez daha karşılaşıyor.

İşte Babil 3. bölüm 2. fragmanı….

 

BABİL 2. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Süleyman, İrfan ile Egemen’in üzerine çimento döküp ateş etmeye başlar. O sırada polisler gelir ve ikili oradan kaçmayı başarır. Egemen Süleyman’ı polislere ihbar edenin İlay olduğunu öğrenir. İlay, Süleyman’ın oğlunun güvenliği öldürdüğünü gözleriyle gördüğünü Egemen’e anlatır. O da durumu İrfan’a anlatır.

İrfan, tek kurtuluşları olan güvenlik kayıtlarını almak için işçi kılığında şirkete girer. O sırada Süleyman’ın eşi oğluna daire bakmak için şirkete gelir. Beğendiği daireyi Süleyman’ın metresine verdiğini öğrenir. İkili arasında çıkan kavgayı fırsat bilen İrfan, güvenlik kameralarının olduğu odayı girer ve güvenliği etkisiz hale getirip görüntüleri alır.

Süleyman İrfan’ın evine adamlarını gönderir. Bunu öğrenen İrfan, Süleyman’ın karşısına çıkıp oğlunun işlediği cinayetin görüntülerini ona verip ondan ailesini rahat bırakmasını ister. Süleyman İrfan’a 20 milyonu getirmesi için süre verir. İrfan Egemen’le buluşup tek çarelerinin saadet zinciri kurmak olduğunu söyler ve ona aklındaki planı anlatır.

Babil madencilik hisselerini satmak için çok para kazanmak isteyen insanları Egemen bir araya getirmeyi başarır. Oraya Süleyman’da davet edilir. İrfan, tanıtımını yapar ve salondan hisse almak isteyen kimse çıkmaz. Son anda İlay, hisse almak istediğini açıklar.

 Babil 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan İlay’ın Yardımını Kabul Etmek Zorunda Mı Kalacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler