Ana SayfaDizilerZemheri 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ayaz Berrak'tan Ayrılabilecek Mi?

İlgili Postlar

Zemheri 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ayaz Berrak’tan Ayrılabilecek Mi?

Show Tv’nin yeni iddialı dizisi Zemheri 3. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Firuze Ertan’a, ses kayıt cihazını kendisinin aldığını itiraf eder. Ertan cihazın içinden ne bulmayı umduğunu sorduğunda Firuze, onu merak ettiğini söyler. Ertan, onun bu merakının altında nasıl bir duygu olduğunu merak etmeye başlar. Ayaz’ın ve ailesininde olduğu yemek masasına Ertan, Firuze’nin elinden tutarak onu tanıştırır. Firuze’ye yardım sözü veren Ayaz, Berrak’tan ayrılabilecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Ayaz Berrak’tan Ayrılabilecek Mi?

Zemheri 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayaz, Ertan’ın karşısına çıkıp şantiye kazasında iftira attıkları adamın ailesinin ve çocuklarının olduğunu yanlış yaptıklarını söyler. Ertan Ayaz’a, çok sinirlenir ve onun bu doğruluk. dürüstlük hallerinin iki yıl önce nerede olduğunu söyler. Ayaz Berrak’a veda eder ve Firüze’ye söz verdiği gibi ifadesini geri almaya gider. Firuze’nin kaldığı ev satıldığı için evi boşaltmaları istenir. Ev sahibi Faruk’a, kardeşini kendisiyle evlenmeye ikna etmesi karşılığında tapuyu onun üzerine yapacağı teklifi gelir.

İşte Firuze 3. bölüm 3. fragmanı…

ZEMHERİ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Firuze, Ertan’ın evine görüşmeye gittiğinde Berrak ile Ayaz’ın nişanlı olduğunu öğrenir. Artık tek amacı olan Firuze bir şekilde şirketten babasının asansör kazası öncesi Ertan’a dilekçe götürdüğünü ispatlaması gerekir. Bu arada Faruk, şantiyede çalışanların ailelerine şikayetçi olmamaları için Ertan tarafından verilen paraları alıp ortadan kaybolur.

Aliye, oğlunu bulmak için pavyona gidip onun birlikte olduğu kadını arar. Kadın ise Faruk uyurken tüm parasını alıp ortadan kaybolur. Aliye, oğluna yaptıkları için o kadar sinirlenir ki onu affetmeye niyeti yoktur. Ancak dövülüp kapının önüne atılınca anne yüreği dayanamaz oğlunu yanına gider.

Firuze, şirkette güvenliklerin olmadığı bir sırada içeri girerek o günün görüntüleri alır. Hapishaneye giden Firuze, babasına onu kurtaracak görüntüleri ele geçirdiğinin müjdesini verir. Ertan’ın adamları daha iyileşmemiş olan Yaşar’a içeride iş vererek işkence edilir. Yaşar hapiste yaşadığı zorlukları kızına üzülmesin diye anlatmaz.

Firuze, avukatı bulup görüntüleri izlerler ancak babasının şirkete girdiği anların görüntüleri silinmiştir. Avukat Firuze’ye o sırada orada olan güvenlikleri bulup konuşmasını ister. Firuze, görüntülerde Ertan’ın Ayaz’la konuştuğunu görür.

Zemheri 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Firuze Amacı Uğruna Ertan’la Sevgili Mi Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler