Ana SayfaDizilerHercai 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hazar Sonunda Mektubu Miran'a Veriyor!

İlgili Postlar

Hercai 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hazar Sonunda Mektubu Miran’a Veriyor!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Hercai 30. yeni bölümüyle 31 ocak cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azize’nin yaktığı evde dumandan zehirlenen Elif ile Reyyan yere yığılır. Miran onları öyle görünce son bir darbeyle kapıyı kırmayı başarır ve onları dışarı çıkarır. Azat’ın içeride kaldığını öğrenen Miran onuda kurtarır. Azize, yangın olayını öğrenince etekleri tutuşur. Kendi elleriyle en kıymet verdiği torununu az kalsın öldüreceğine inanamaz. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hazar, sonunda mektubu Miran’a veriyor.

Cuma Dizileri 2020

Hazar Sonunda Mektubu Miran’a Veriyor!

Hercai 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran, babaannesinin doldurmasıyla ailesinin katili bildiği Hazar’la, annesinin mezarının başında karşılaşır. Kendisini öldürmek isteyen Hazar, annesinin itiraf ettiği ve kendisinin onun oğlu olduğunu yazdığı mektubu Miran’a verir. Miran, mektubu okuduğunda tabi ki inanmaz ama yine de şok olur. Tüm gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu durumda Azize’nin de suyu ısınıyor.

İşte Hercai 30. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1222215098699218945

HERCAİ 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Azize Nasuh’un Elif ile Azat’a, yıllar önce kendisinin yandığı yerde düğün yapacağını öğrenince öfkeden deliye döner ve gidip o çiftlik evini ateşe verir. İçeride en çok sevdiği torunu Elif’in olduğunu bilmeden evin yanışını seyreder. Yangın haberi hem Aslanbeyler, hem de Şadoğulları konağına bomba gibi düşer.

Zehra, tüm bu olanların sorumlusu olarak Azize’yi görür ve onu durdurmak için elindeki mektubu alıp onun karşısına çıkar. Ona herkese Miran’ın babasının Hazar bey olduğunu anlatacağını söyleyerek ona göz dağı verir. Azize, o mektubun onun eline nasıl geçebileceğini düşünmeye başlar. Çiftlikte çıkan yangının sorumlusu olarak Hanife göz altına alınır.

Azize’nin Şadoğullarındaki kulağı olan Hanife, ondan kendisini kurtarmasını bekler ama onu kurtarmak için Harun gelir. Harun, onu kurtarmak için bir şart koşar. Hanife, serbest kalır. Yangını ise bir akıl hastasının o yangını yaptığını suçunu itiraf ettiği yalanı ortaya atılır. Bu yalana kimse inanmaz. Konağa gelen beklenmedik misafir, Reyyan’ın parmağındaki Miran’ın annesinin yüzüğünü Hazar beyin yaptırdığını itiraf eder.

Hercai 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miran Azize’nin Bir Yalanını Daha Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler