Ana SayfaDizilerTutunamayanlar Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Tutunamayanlar Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

2019 – 2020 sezonunda Trt 1 yeni dizileri ile iddialı olduğunu göstermeye devam ediyor. Yönetim değiştikten sonra bir çok iddialı dizi projesini izleyicisine sunan Trt 1 ekranlarda azlığı ile dikkat çeken bir komedi dizisi ile rahatlatmayı hedefliyor. Tutunamayanlar oyuncuları ile de oldukça dikkat çekiyor.

Türkiye’de son dönemde revaçta olmayan komedi kategorisinde izleyicisi karşısına çıkarılacak olan Tutunamayanlar dizisi 7 ocak 2020 tarihinden itibaren salı akşamları Trt 1 ekranlarında olacak.

Tutunamayanlar Yapımcısı Yönetmeni Senaristi

Neden Film ve İstanbul Medya Akademisi ortaklığında çekilen Tutunamayanlar dizisinin yapımcıları ise Ogün Şanlıer ve Ahmet Tarık Güven. Son olarak Dengi Dengine filmini yöneten Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun yöneteceği Tutunamayanlar dizisinin senaryosunu ise diziyi aynı zamanda yönetecek Osman Nail Doğan ile senarist Mustafa Karataş üstlenecek.

Tutunamayanlar Dizisi Konusu

Tutunamayanlar dizisinde hayata dört elle sarılan gençlerin bir türlü rast gitmeyen işleri anlatılacak. Dizi de hayatı boyunca hiç çalışmayan ve çalışmayı da düşünmeyen Tarık’ın yine ümitsizce gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının iflas etmesi sonrası her şeyini kaybeden İrem’in tanışması sonrası yaşananlar anlatılacak. Tarık İrem’e aşık olur ve kendi mahallesine davet eder.

İrem Tarık’ın mahallesinde kitap kafe de çalışmaya başlar. İrem’in tek hayali tekrar zengin olmaktır. Tarık’ta İrem’i kendisine aşık etmenin zengin olmaktan geçtiğini fark eder. etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise mahallenin İlham Perisi İlhan’dan yardım ister; ama İlhan’ın kısa yoldan zengin olmak için verdiği her fikir eğlenceli olsa da sonu hüsran olacaktır.

Tutunamayanlar Oyuncuları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler