Ana SayfaKimdirYeliz Kuvancı Kimdir?

İlgili Postlar

Yeliz Kuvancı Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi geçtiğimiz Pazar günü Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Ayşe’si Yeliz Kuvancı kimdir? Yeliz Kuvancı Nerelidir? Yeliz Kuvancı Burcu? Yeliz Kuvancı Biyografisi ve güzel oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Yeliz Kuvancı Nerelidir? Yeliz Kuvancı Kaç Yaşında? Yeliz Kuvancı Burcu?

Yeliz Kuvancı, 28 Şubat 1984 Ankara dünyaya gelmiştir ve Ankara’da büyümüştür. 31 yaşında olan Yeliz Kuvancı, balık burcudur.

Yeliz Kuvancı Kimdir?

Çocukluğunda oyunculuk ile ilgili herhangi bir planı olmamış ama Kuvancı, babasının yönlendirme ile tiyatro eğitimi veren bir eğitim kurumuna kayıt olmuştur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünü okumuştur

Oyunculuk kariyerindeki çıkışını 2010’da, Öyle Bir Geçer Zaman ki’de hayat verdiği İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yapmıştır. Dizide, Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli, Wilma Elles, Farah Zeynep Abdullah, Erkan Petekkaya, Mete Horozoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır. Bir sezon oynadıktan sonra rolü bitince diziden ayrılmıştır.

2011-2012 sezonunda Seni Bana Yazmışlar adlı komedi dizisinde rol almıştır. Başrollerini Cemal Hünal, Ali İl ve Dilşad Çelebi ile paylaşmıştır. Zeynep karakterine haya vermiştir.

TRT’de yayınlanan Böyle Bitmesin adlı dizisinde Nazlı karakterine hayat vermiştir. Başrollerini Nergis Öztürk ve Cemal Toktaş ile paylaşmıştır. 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde ‘Güneş’ adlı karakteri canlandırmıştır. 2016 yılında Hangimiz Sevmedik Dizisinde rol alan Yeliz Kuvancı şuan Show TV ekranlarında henüz ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşmuş Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Ayşe Karakterinde rol almaktadır.

Yeliz Kuvancı ana dilinin yanı sıra İngilizce’yi de ileri seviye de bilmektedir.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler :

  • 2010- Öyle Bir Geçer Zaman ki
  • 2011- Seni Bana Yazmışlar
  • 2012-Böyle Bitmesin
  • 2014- Kocamın Ailesi
  • 2016 – Hangimiz Sevmedik
  • 2018-Keşke Hiç Büyümeseydik
Yeliz Kuvancı kimdir
Yeliz Kuvancı kimdir
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler