Ana SayfaKimdirDilhan Naz Özgülüş Kimdir?

İlgili Postlar

Dilhan Naz Özgülüş Kimdir?

“Tutunamayanlar” dizisinin sevilen oyuncusu Dilhan Naz Özgülüş kimdir? Dilhan Naz Özgülüş kaç yaşında? Dilhan Naz Özgülüş dizileri neler? Dilhan Naz Özgülüş filmleri neler? Dilhan Naz Özgülüş aslen nereli? Dilhan Naz Özgülüş hangi burç? Dilhan Naz Özgülüş hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Dilhan Naz Özgülüş Kaç Yaşında? Dilhan Naz Özgülüş Aslen Nereli? Dilhan Naz Özgülüş Hangi Burç?

Dilhan Naz Özgülüş, 4 Eylül 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Dilhan Naz Özgülüş, Terazi burcudur.

Dilhan Naz Özgülüş Kimdir?

Dilhan Naz Özgülüş eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Dilhan Naz Özgülüş, liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır.

Ekran karşısında ilk kez 2009 senesinde ekranlara gelen başrolünde Selçuk Yöntem’in olduğu “Aşk-ı Memnu” dizisiyle geçen Dilhan Naz Özgülüş, 2018 senesinde “Masum Değiliz” dizisinde canlandırdığı “Mısra” karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Yeteneğiyle adından övgüyle bahsettiren Dilhan Naz Özgülüş, bu sene “Tutunamayanlar” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

Dilhan Naz Özgülüş Dizileri

  • 2010 – Tutunamayanlar
  • 2018 – Masum Değiliz
  • 2009 – Aşk-ı Memnu

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler