Ana SayfaKimdirIşıl Dayıoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Işıl Dayıoğlu Kimdir?

Türk oyuncu olan Işıl Dayıoğlu Kimdir? Işıl Dayıoğlu kaç yaşında ? Işıl Dayıoğlu aldığı roller nelerdir? Işıl Dayıoğlu aslen nereli? Işıl Dayıoğlu hangi burç? Işıl Dayıoğlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

22 Ekim Doğumlu Ünlüler

Işıl Dayıoğlu Kaç Yaşında? Işıl Dayıoğlu Aslen Nereli? Işıl Dayıoğlu  Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Işıl Dayıoğlu, 22 Ekim 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

Işıl Dayıoğlu Kimdir?

Başarılı oyuncu Işıl Dayıoğlu, 22 Ekim 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. 2004 yılında “Aliye” adlı dizisi ile ekranlarla buluşmuştur. Kavak Yelleri, Aşk ve Ceza, Tatlı Küçük Yalancılar, Evli ve Öfkeli gibi önemli projeler de önemli rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan Cesur ve Güzel dizisinde rol almakta ve Reyhan karakterini canlandırmaktaydı. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlayan Işıl Dayıoğlu, Önemli rollerle birlikte herkesin göz önündedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler