Ana SayfaKimdirKosta Kortidis Kimdir?

İlgili Postlar

Kosta Kortidis Kimdir?

Türk oyuncu olan Kosta Kortidis Kimdir? Kosta Kortidis kaç yaşında ? Kosta Kortidis aldığı roller nelerdir? Kosta Kortidis aslen nereli? Kosta Kortidis hangi burç? Kosta Kortidis hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

22 Ekim Doğumlu Ünlüler

Kosta Kortidis Kaç Yaşında? Kosta Kortidis Aslen Nereli? Kosta Kortidis  Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Kosta Kortidis , 22 Ekim 1979 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

Kosta Kortidis Kimdir?

Başarılı oyuncu Kosta Kortidis , 22 Ekim 1979 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur. Rum asıllı Türk, tiyatro ve sinema sanatçısı, yazar, çevirmen, öğretim görevlisi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve Dean College of London’da eğitim gördü. İngilizce ve Yunanca biliyor. Gönül Ülkü – Gazanfer Gazanfer Özcan Tiyatrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, İstanbul Oyuncuları, Cef Tiyatro’da oyunculuk ve yönetmenlik yaptı. TRT’de dialekt uzmanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu’nda istatistik uzmanı görevlerinde bulundu. Seslendirme ve seslendirme yönetmenliği yaptı. Sinema ve televizyon dizilerinde rol aldı. Son Mektup, The Last Journey of His Life (Yunanistan), Two Faces of January (Hollywood), Dedemin İnsanları, Sürgün, Kayıkçı, Taş Mektep ile Merhamet, Keşanlı Ali Destanı, Aşk Bir Hayal, Yasemince rol aldığı bazı sinema ve televizyon projeleridir. Halen Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitmen olarak görev yapmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler