Ana SayfaKimdirOnur Sermik Kimdir?

İlgili Postlar

Onur Sermik Kimdir?

Türk oyuncu olan Onur Sermik Kimdir? Onur Sermik kaç yaşında ? Onur Sermik aldığı roller nelerdir? Onur Sermik aslen nereli? Onur Sermik hangi burç? Onur Sermik hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

22 Ekim Doğumlu Ünlüler

Onur Sermik Kaç Yaşında? Onur Sermik Aslen Nereli? Onur Sermik  Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Onur Sermik , 22 Ekim 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

Onur Sermik Kimdir?

Başarılı oyuncu Onur Sermik , 22 Ekim 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur. İlkokulu ve Ortaokulu İstanbul’da Liseyi yine İstanbul Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır.Eğitim hayatında öğretmenlerinin fark etmesi ile kendisini oyunculuk ve komedi alanında yönlendirmeleri ile Onur Sermik bir çok skeç ile tanınmayı başarmıştır.Yeni dönemde TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Hangimiz Sevmedik isimli dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. 15 yaşında Sadri Alışık Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.Kendisini Tam zamanlı oyuncu, yarı zamanlı yeni nesil komedyen, Stand-Up sanatçısı olarak tanımlamaktadır. Onur Sermik aslen Kırım Tatarıdır, soyismi Tatarca’da ateş anlamına gelmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler