Ana SayfaKimdirYağmur Gülveren Kimdir?

İlgili Postlar

Yağmur Gülveren Kimdir?

Türk oyuncu olan Yağmur Gülveren Kimdir? Yağmur Gülveren kaç yaşında ? Yağmur Gülveren aldığı roller nelerdir? Yağmur Gülveren aslen nereli? Yağmur Gülveren hangi burç? Yağmur Gülveren hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

22 Ekim Doğumlu Ünlüler

Yağmur Gülveren Kaç Yaşında? Yağmur Gülveren Aslen Nereli? Yağmur Gülveren  Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Yağmur Gülveren , 22 Ekim 1995 yılında İzmird’de dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

Yağmur Gülveren Kimdir?

Başarılı oyuncu Yağmur Gülveren , 22 Ekim 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Viyolensel Bölümünde eğitim hayatını sürdürmektedir. İlk oyunculuk deneyimlerini London And Ginger firması bünyesinde reklamlar ile gerçekleştirmiştir. Ayrıca Yeditepe Ünv. Kısa film ve Cubes Ankara İnşaat reklam filminde yer almıştır. İlk dizi oyunculuk deneyimini ise 2018 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım isimli dizi ile gerçekleştiren Yağmur Gülveren dizide yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy’un canlandırmış olduğu Demir karakterinin kız arkadaşı Selin’i canlandırmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler