Ana SayfaKimdirHande Katipoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Hande Katipoğlu Kimdir?

Hande Katipoğlu Kimdir?

Hepimizin aklında Yahşi Cazibe adlı dizide ki o enerji dolu kadın(Simge) olarak kalan Hande Katipoğlu kimdir? Yer aldığı projeler neler?

Hande Katipoğlu’nun Hayatı ve Yer Aldığı Projeler

Hande Katipoğlu kimdir, Hande Katipoğlu, 13 Mart 1983 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Bilfen Koleji sonrası Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde sosyoloji eğitimi aldı. Ama Isparta’da yapamadı ve İstanbul’a döndü. İstanbul’da TÜRVAK Sinema-TV Eğitim Merkezi’ne devam etti. Türker İnanoğlu‘nun Süper adlı televizyon kanalında staj yapmaya başladı.

Dizi oyunculuğu, sunuculuk ve reklam işleri yapmaya başladı.Dizilerde oyunculuk yapmasının yanında kendisini bir de sigorta acentesi vardır. Avea reklamlarında oynadı. 2004 senesinde Bambaşka Biri adlı programda sunuculuk yaptı.Özellikle dizilerde canlandırdığı güzel, aptal sarışın rolüyle seyircilerin beğenisini kazandı.2010 yılında “Yahşi Cazibe” dizisinde Simge karakterini canlandırdı. Canlandırdığı bu karakter tüm izleyici tarafından büyük bir beğeniyle izlendi, dizide ki replikleri ise 7’den 70’e herkes tarafından söylendi

2012 yılında senaristliğini Gani Müjde‘nin yaptığı Pis Yedili dizisinde Nevriye Kaçak rolünde oynadı.2011 yılında Azeri çay markası Tudor’un reklamında oynadı.2013 yılında senaristliğini Gani Müjde‘nin üstlendiği “Harem” dizisinde Levent Üzümcü, Nurseli İdiz, Belma Canciğer, Mehmet Ali Erbilgibi oyuncularla birlikte oynadı.Hande Katipoğlu, Ağustos 2010 yılında işadamı Cenk Seyhun ile evlendi. 26 Eylül 2011 tarihinde boşandı.

Yer Aldığı Projeler

2005 – Nefes Nefese
2005 – Dolunay
2006 – Deli Dolu
2010 – Yahşi Cazibe
2011 – Alemin Kralı
2012 – Pis Yedili
2013 – Harem

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler