Ana SayfaKimdirDilara Aksüyek Kimdir?

İlgili Postlar

Dilara Aksüyek Kimdir?

Güzel oyuncu Dilara Aksüyek kimdir? İstanbullu Gelin dizisinde “İpek” rolünü canlandıran güzel oyuncu Dilara Aksüyek kimdir? “Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Adı Mutluluk ve Merhamet” gibi dizi filmlerde roller almış olan başarılı oyuncu Dilara Aksüyek kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Dilara Aksüyek, 24 Temmuz 1987’de İzmir-Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. 7 yaşına dek İzmir’de yaşayan güzel oyuncu, babasının görevi gereği çocukluk ve ilk gençlik yıllarını Edirne’de geçirmiştir. Ailesinin tek çocuğudur. O dönemlerde Trakya Üniversitesi’nin lojmanlarında ailesiyle oturan güzel oyuncu, 2007 yılında İstanbul’a gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi almış ve başarıyla mezun olmuştur. Çocukluk yıllarından beri oyunculuk merakı ve kabiliyeti olan Aksüyek, 2012 yılında profesyonel olarak ilk kez “Evlerden Biri” adlı TV dizisiyle oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2013 yılında, Kanal D’de yayınlanan “Merhamet” dizisinde canlandırdığı “Şadiye” karakteriyle popüler olmuştur. Bu dizide; önceleri çok saf ve masum bir genç kız, sonrasında ise fahişe bir kadın olarak sergilediği üstün oyunculuk performansı, en az güzelliği kadar çok beğenilmiştir.

Dilara Aksüyek, Gaye Sökmen Ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Güzel oyuncu; 168 cm boyunda, 55 kg ve Aslan burcudur. “Adı Mutluluk” adlı TV dizisindeki rol arkadaşı Ceyhun Mengiroğlu ile sevgilidir.

Dilara Aksüyek Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

İstanbullu Gelin (2017-İpek-Star TV), Mahrumlar (2016-TV Filmi-Tanem), Muhteşem Yüzyıl: Kösem (2015-Mahfiruze Sultan-1. Sezonda-FOX TV), Adı Mutluluk (2015-Dolunay-FOX TV), Kadim Dostum (2014-Deniz-FOX TV), Merhamet (2013-Şadiye-Kanal D), Evlerden Biri (2012-Filiz-Star TV)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler