Ana SayfaDizilerZümrütüanka 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serhat Abbas'ı Durdurabilecek Mi?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serhat Abbas’ı Durdurabilecek Mi?

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Zümrütüanka 2. yeni bölümüyle 1 şubat cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde: Serhat, Zümrüt’e kendisini beklemeyip amcasıyla evlendiği için ondan hesap sorar. Zümrüt ise yaşadığı çaresizliği anlatamıyor ve onun öldüğünü zannettiğini söyler. Adil, düğünden sonra vurulur ve ölmeden önce Serhat’a Zümrüt’ü emanet eder. Dizinin yeni fragmanında Abbas, Zümrüt’e musallat oluyor. Serhat, Abbas’ı durdurabilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Abbas’ı Durdurabilecek Mi?

Zümrütüanka dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zümrüt, üzerinde Adil’in kanlarıyla bulanmış gelinliğiyle eve giriyor. Adil’in öldüğünü fırsat bilen Abbas, Zümrüt’e musallat oluyor. Ama karşısında Serhat’ı buluyor. Serhat, amcasının karşısına çıkıp, onun eskiden tanıdığı Serhat olmadığını ve kendisinin cehennemden geldiğini söylüyor. Şimdi, zorla evlendirilen Zümrüt’ü nasıl bir hayat bekliyor?

İşte Zümrütüanka 2. bölüm 2. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Serhat, askere gitmeden önce Zümrüt’e mutlaka döneceğini söyleyip ona veda eder. Zümrüt ise, onu bir ömür beklemeye söz verir. Serhat, patlamada şehit olduğu zannedilir. Aile Serhat’ın yasını tutar. Adil, fabrikasında çalışan Zümrüt’e aşık olur ve ona evlenme teklif eder. Ancak Zümrüt onunla evlenmeyi ret eder.

Zümrüt’ün arkadaşı onun Adil’le evlenmeyi kabul etmemesi anlayamaz ve durumu Ülfet’e anlatır. Ülfet, kızını Adil’le evlenmeye zorlar hatta onu kömürlüğe kilitler. Dahada olayı abartıp, küçük kızıyla bir oyun oynayıp onu evlenmeye ikna eder. Zümrüt, Adil’e gidip evlenme teklifini kabul ettiğini söylemek zorunda kalır.

Adil’in annesi, kendi ailelerine yakıştıramadığı Zümrüt’ün annesi Ülfet’e gidip bir çanta dolusu para teklif eder. Ancak Ülfet parayı kabul etmez. Abbas ise karısının üzerine kuma getirmiş ve hala kızları kandırıp birlikte olan birisidir. Yine 18 yaşında bir kızı hamile bırakır ve kıza sahip çıkmayınca kız intihar eder.

Bu durumu öğrenen Adil, kızın ablasıyla konuşur ve Abbas’ın cezasını kendisinin vereceğine söz verir. Kız ise Adil’e, kendisini Abbas’tan korumasının onun bir şeytan olduğunu söyler. Düğün günü Abbas, Adil’den af diler ve düğününden sonra kendisini isterse polise teslim edebileceğini söyler. Bu sırada da abisini öldürmek için plan kurmaya başlar.

Adil ile Zümrüt’ün nikahları kıyılır. Serhat, düğünü gelip onları izler. Adil ve ailesi Sehrat’ı karşılarında görünce şok şaşırır. Zümrüt ise ne yapacağını bilemez. Adil ile nikahları kıyılmıştır artık.

Zümrütüanka 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adil Vuruluyor Zümrüt’ü Serhat’a Emanet Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler