Ana SayfaDizilerNarcos: Mexico'nun 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Narcos: Mexico’nun 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Narcos: Mexico dizisi geçen sene ilk sezon bölümleriyle Netflix’te izleyicisiyle buluşmuştu. Tüm dünyada büyük bir beğeniyle izlenen dizinin 2. sezon bölümlerini izleyicileri merakla bekliyordu. Netflix bir açıklama yaptı ve ülkemizde de büyük bir izleyici kitlesi olan dizinin 2. sezon tarihini açıkladı. Nacos: Mexico’nun 2. sezon fragmanı yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Narcos: Mexico’nun 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Kolombiya’dan dünyaya yayılan sürükleyici bir hikayeye sahip Narcos: Mexico dizisinin 2. sezon fragmanı yayınlandı. 13 şubat günü yayınlanacak olan dizinin Fragmanında; Artık ilk Meksika karteli Guadalajara Karteli’nin babası olan ve kontrolü elinde tutmakta, imparatorluğunu genişletmekte ve El Padrino olma yolunda yaptığı ihanetlerle ile fedakarlıkların arasını bulmakta zorlanan Miguel Ángel Félix Gallardo’nun öyküsünü anlatmaya devam ediyor.

Felix, kartelinin farklı “plazaları” arasındaki sürtüşmeleri arttıkça durumun kontrolünü kaybediyor. Bu arada DEA ajanı Kiki Camarena’nın kartelin ve yozlaşmış politikacıların ellerinde hayatını kaybetmesi, Meksika’da bir intikam fırtınasına yol açıyor. Yöntemleri her zaman kurallara bağlı kalmayan inatçı DEA ajanı Walt Breslin’in yönettiği “Leyenda Operasyonu”, Félix Gallardo’yu ve baş yardımcılarını hedef alıyor ve bu, kartelin istikrarsızlığı ve dengesizliğine tuz biber oluyor.

İşte Narcos: Mexico 2. sezon fragmanı….

 

 

NARCOS: MEXCİO DİZİSİ HAKKINDA!

Netflix’in en popüler dizilerinden Narcos, üç sezon yayınlanmasından sonra  yoluna Meksika’da devam etmişti. Pablo Escobar öldürülmüş, lideri olduğu Medellin Karteli dağılmaya yüz tutmaya başlamış, meydanı boş bulan Cali Karteli, tüm dünyayı tekeli altına almayı başarmıştı. Ama onların da ömrü pek uzun olmaz ve dizi 3. sezonda Kali Karteli’nin çöküşüne tanık olmuştuk.

Narcos dizisi 4. sezondan itibaren Meksika’ya taşındı. Bu kez Guadalajara Karteli’nin doğuşuna şahit olduk. Diego Luna’nın canlandırdığı Miguel Ángel Félix Gallardo liderliğindeki kartel, Escobar’dan da Kali Karteli’nde de daha büyük oynamıştı.

Narcos’un ilk sezonuyla yaraşır bir performans sergileyen Narcos: Mexico’da Guadalajara Karteli ile Amerikan Uyuşturucu ile Mücadele Birimi DEA ajanları, özellikle de Kiki Camarena (Michael Peña) ölümüne bir mücadeleye girmişti. Dizinin finalinde heyecan doruğa çıkmıştı. Dizinin yoluna nasıl devam edeceği merakla bekleniyordu ki. Narcos: Mexico’nun 2. sezon fragmanı yayınlandı.

Narcos: Mexico 2. sezon 13 Şubat’ta Netflix’te…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler