Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 54. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Öğrendiği Sırra Fekeli'nin Kalbi...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 54. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Öğrendiği Sırra Fekeli’nin Kalbi Dayanmıyor!

Atv ekranlarının reytingleri alt üst eden dizisi Bir Zamanlar Çukurova 53. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, ölümden dönüyor ve annesinin dedikleri aklına gelip vasiyetname hazırlıyor. Müjgan’ın Demir’in yanına gidip karısına sahip olmasını istemesi büyük gerginliğe yol açıyor. Behiye’nin tehditlerine dayanamayan Hünkar, Fekeli’ye Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu söylüyor. Öğrendiği sırra Fekeli’nin kalbi dayanmıyor ve yere yığılıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Öğrendiği Sırra Fekeli’nin Kalbi Dayanmıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 54. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir’in arabası uçurumun kenarında kalıyor. Dışarı çıkamayan Demir, saatlerce ölüm kalım savaşı veriyor. Oradan geçen köylüler onu görüp arabasını çekip Demir’i kurtarıyorlar. Demir, sevincinden hhayatını kurtaran köylülere üzerinde ne kadar para varsa veriyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 53. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, kimseye bir şey söylemeden şirkete gidiyor. Orada kendisini Müjgan’ın beklediğini görüyor. Müjgan, Züleyha’nın Kerem Ali’yi emzirmeye çalıştığını ve onun Yılmaz’la görüşmek için fırsat kolladığını söyleyip ondan karısına sahip olmasını istiyor. Demir, duydukları karşısında şok oluyor. Müjgan’a, karısına güvendiğini onun insanlık yapmış olduğunu bunu onun bu kadar abartmasını anlamadığını, hatta böyle şeylerle karşısına çıkmamasını söylüyor.

Adnan, topunun peşinden Yılmaz’ın bahçesine gidiyor. Yılmaz, Adnan’ı kucağına alıp onu Kerem Ali’yle tanıştırıyor. Züleyha, Adnan’ı almak için Yılmaz’ın yanına gittiğinde Demir geliyor ve onları yan yana görüyor. Züleyha’yı kolundan tuttuğu gibi içeri alan Demir, ondan hesap soruyor. Züleyha, kendisini savunamıyor bile ama Müjgan’ın Demir’in yanına gidip olanları anlattığını anlıyor.

Züleyha o sinirle Müjgan’ın yanına gidiyor ancak Kapıyı Behice açıyor. Behice, yeğeninin yaptıklarına artık pes diyor. Demir ile Züleyha’nın arası iyice bozuluyor. Geçirdiği kazadan sonra annesiyle bir araya gelen Demir, oturup ne kadar malı mülkü var Leyla’ya bırakmaya karar veriyor. Adnan’a da bir şeyler veriyor.

Behice, vakıf başkanlığını kaybedince Hünkar’ı alenen tehdit ediyor. Hünkar, soluğu Fekeli’nin yanında alıyor. Ona bir sır vereceğini ama Kerem Ali’nin üzerine yemin ederse anlatacağını söylüyor. Fekeli önce kabul etmese de kabul etmek zorunda hissediyor kendisini. Hünkar, Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu Fekeli’ye söylüyor. O gittikten sonra Fekeli’nin kalbi sıkışıyor ve yere yığılıyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Fekeli’ye Büyük Sırrı Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler