Ana SayfaDizilerMucize Doktor 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kendine Gelen Ferman'ın İlk Sözü...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kendine Gelen Ferman’ın İlk Sözü Ali Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor 20. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen bölümde; Hastaneye gelen üç hastanın ikisi hayatını kaybediyor. Üçüncüsünün de durumunun kötüleşmesiyle Ferman, hastaların yurt dışından gelen aynı uçakta olduğunu anlıyor ve acil servisi karantinaya alıyor. Kendisine de virüs bulaştığını anlayan Ferman, kendisini odaya kapatıyor ve acildeki hastalara Ali ile Nazlı müdahale ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında: Kendine gelen Ferman’ın ilk sözü Ali oluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Kendine Gelen Ferman’ın İlk Sözü Ali Oluyor!

Mucize Doktor 21. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, büyük bir soğukkanlılıkla herkesi iyi şeyler düşünmeye davet ediyor ve hastalık hakkında araştırma yapıyor. Ferman’ın kendine geldiğini gören Nazlı, Ali’yi onun yanına götürüyor. Ali, Ferman’ın ölmediğini görünce çok mutlu oluyor.

işte Mucize Doktor 21. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 20. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Beliz ile Ferman, yeni polikliniğin açılmasının heyecanını yaşarken acil serviste bir hareketlilik olmaya başlıyor. Art arda gelen iki hasta da hayatını kaybediyor. Onları öldüren şeyin ne olduğunu anlamaya çalışırken Ferman, üçüncü hastanın da fenalaştığını görüyor. Hastaların yurt dışından gelen aynı uçakta olduğunu alıyor ve acil servisi karantinaya alıyor.

Nazlı da Ali’ye bakmak için gittiği acil serviste mahsur kalıyor. Losemi olan ve ameliyata alınacak hastanın donörüde acil serviste kalıyor. Hastanın durumu iyice kötüleşince Tanju hastaya başka bir donör arayışına giriyor. Ferman, kolunda gördüğü kızarıklıktan kendisininde virüsü kaptığını anlıyor.

Başkasına da virüs bulaştırmak istemeyen Ferman, kendisini odaya kapatıyor. Oradan Nazlı ile Ali’ye ne yapmaları gerektiğini söylüyor. Nazlı Ferman’a, büyük bir itirafta bulunuyor. Onun kendi hayatına girdikten sonra kendisine güveni arttığını ve ona aşık olduğunu söylüyor. Ferman Nazlı’ya, kendisini birazcıkta olsa sevdiyse görevinin başına dönüp hastalarla ilgilenmesini söylüyor.

İyice kötüleşen Ferman, Ali’ye veda konuşması yapıyor ve ona yaptıkları şey için özür dileyip, eğer kendisine bir şey olursa ondan kardeşini yalnız bırakmamasını istiyor. Ali, Ferman’a abisi olduğunu söyleyip ikinci kez abisini kaybetmek istemediğini söylüyor. Ferman, iyileşebilecek mi?

 Mucize Doktor 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ölümcül Virüs Ferman’a Bulaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler