Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderinder 5. ölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Faruk'la Gidemiyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderinder 5. ölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Faruk’la Gidemiyor!

Tv 8’in yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 5. yeni bölümüyle 5 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Zeynep, Mehdi’nin kendisini istemediğini ve boşanmak istediğini öğrenince protokolü imzalayıp hava alanına Faruk’un yanına gidiyor. Faruk, Zeynep’i görünce çok seviniyor.  Dizinin yeni bölüm fragmanında; Zeynep annesiyle babasını düşünüp Faruk’la gidemiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Faruk’la Gidemiyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zeynep, nezarete atılan Mehdi’yi görmek için emniyete gidiyor. Mehdi onu karşısında görünce çok şaşırıyor. Annesiyle babasını kurtarmak için geri dönen Zeynep Mehdi’nin kendisine neden git dediğini öğreniyor. Çocuk esirgemeye götürülen Kibrit ise kimseyle görüşmek istemiyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 5. bölüm 1. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeliha, Zeynep’e evlerinde yalanın yeri olmadığını ve onu bir daha yalan söylememesi konusunda uyarır. Zeynep’le Mehdi’nin arasının bozulmasıyla Sakine tutuşmaya başlar. Mehdi’nin yanına giden Zeynep ondan bir kez daha özür diler. Ertesi gün Zeynep, okula gitmeden önce yine Mehdi’nin yanına uğrar. O çıktıktan sonra Mehdi, Kibrit’den ona harçlık gönderir.

O sırada Faruk arabasıyla geçerken Zeynep’i otobüs beklerken görür. Zeynep’in peşinden otobüse binen Faruk, ona pasaportunu verip akşam uçağıyla Londra’ya gitmeyi teklif eder, Kibrit, konuşmaları duyar ve gidip Mehdi’ye anlatır. Mehdi, Zeynep’in gideceğini düşünerek avukata gidip bir boşanma protokolü hazırlatır. Zeynep, doğruca Nermin annesine gidip ona neden Faruk’a pasaportunu verdiğini sorar.

Nermin, bir kez daha Zeynep’le konuşup yaptığı yanlıştan dönmesini ister. Mehdi, yanına uğrayan Zeynep’e boşanma protokolünü verir ve onun ne yapacağını beklemeye başlar. Eve gelen Zeynep, evden Mehdi’nin yanına gideceğini söyleyip çıkar. Önce ona imzaladığı boşanma protokolünü verir. Sonra hava alanına Faruk’un yanına gider.

O sırada Mehdi’nin dükkanına Sosyal Hizmetlerden görevliler gelir ve küçük yaşta çocukları onun yanından alıp götürürler. Mehdi de küçük yaşta çocuk çalıştırmaktan göz altına alınır ve dükkanı mühürlenir. Faruk, Zeynep’i karşısında görünce çok sevinir. Ama Zeynep, onunla gidip gitmemekte kararsızdır.

Doğduğun Ev Kaderindir 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep’in Kararı Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler