Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç'la Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç’la Yüzleşiyor!

Çukur dizisi merakla beklenen 3. sezon 19. yeni bölümüyle 3 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Herkes Yamaç’ı öldü zanneder ve büyük yasa boğuluyor. Çağatay’da zafer kazandığını zannediyor. Ancak her şeyin öyle görünmesini ayarlayan Vartolu, Yamaç’ı gizliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Vartolu, Yamaç’la yüzleşiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Vartolu Yamaç’la Yüzleşiyor!

Çukur 3. sezon 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Vartolu, Yamaç’la yüzleşiyor ve ondan her şeyi anlatmasını istiyor. Yamaç, abisine cezasını vermesini istiyor. Onunda sırasının geleceğini söyleyen Vartolu, Yamaç’ın nasıl babasını öldürdüğünü anlatması için onu zorluyor. Yamaç, yapmak zorunda olduğunu şeyi anlatmakta zorlansa da anlatıyor.

İşte Çukur 3. sezon 19. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 3. SEZON 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim ile Cumali mahalleye gelen kişinin parmağında Yamaç’ın yüzüğünü görür. Kardeşlerinin öldüğünü ve yüzüğü Çağatay Erdenet’in gönderdiğini anlıyorlar. Selim, hastaneye kardeşinin cesedini teşhis için gider. Ancak cesedin yandığını ve tanınmayacak halde olduğunu görür. Vartolu doktoru ayarlayıp cesedin Yamaç’a ait olduğunu söylemesini istemiştir.

Cesede test yapılır ve doktor cesedin Yamaç Koçovalı’ya ait olduğunu söyler. Öte yandan polisler gelir ve Damla’yı göz altına alır. Babasının ölmeden önce yaptığı yasa dışı işleri onun devam ettirdiği suçlamasıyla tutuklanır. Azer’in evinde olan Karaca, amcasına olanları ve Damla’nın başına gelenleri öğrenir. Aldığı haberler karşısında Çukur’a gitmek ister ancak Azer, onun gitmesine engel olur.

Damla’ya, canının istediği zaman evine gelip istediği zaman oradan gidemeyeceğini söyler. Çağatay ile Yücel’in yanında olan ve onların güvenini kazanan Mahsun’a Yamaç’ı öldürme görevi verilmiştir. Yücel ile Çağatay büyük bir zevkle Yamaç’ın öldürülme anlarının görüntülerini odadan izler.

Yamaç, Çağatay’ın deposuna girdiği anda onu bayıltarak arabasının bagajına koymuş, kamyonetin içinde bağlı olan ve maskeli kişinin yanına Yamaç’ın yüzüğünü atmıştır. Kamyonet dışarı çıktığında Çağatay’ın adamları Yamaç sandıkları kişiye onlarca mermi sıkmış ve Mahsun elindeki bombayı atarak kamyoneti patlatmıştır. Daha sonra yanmış arabadan aldığı yüzüğü alıp Çağatay’a götürmüştür. O anları Vartolu ve adamları geriden izlemiştir.

Çukur 3. Sezon 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yamaç’ın Yaşadığını Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler