Ana SayfaDizilerZümrütüanka 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat Zümrüt'ü Abbas'ın Eline Bırakmıyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat Zümrüt’ü Abbas’ın Eline Bırakmıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Zümrütüanka 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen dizinin 2. bölümünde; Abbas, adam tutup düğün gecesi abisi Adil’i öldürtüyor. Adil vurulunca Zümrüt, Serhat’ı arıyor. Serhat, geldiğinde amcası son nefesini veriyor ve ölmeden ona Zümrüt’ü emanet ediyor. Abbas, kafayı Zümrüt’e takıyor. Serhat Zümrüt’ü Abbas’ın eline bırakmıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Zümrüt’ü Abbas’ın Eline Bırakmıyor!

Zümrütüanka 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Abbas, fabrikada Zümrüt’e aşık olan ve Adil ile kavga eden adamı bulup ona hem para hemde Zümrüt’ü vereceğini söyleyip abisini öldürtüyor. Abisinin ölüm haberini aldıktan sonra Abbas, adamı bulup ortadan kaldırıyor. Bu olaydan sonra Zümrüt’ün aşığı olduğu ve onunda Adil’i vurduğu dedikoduları ortaya çıkıyor. Serhat’ı yanına çağıran Azimet, ondan Zümrüt’ü öldürmesini istiyor.

ZÜMRÜTÜANKA 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ülfet, olanlardan habersiz eve eşya alıyor. Eşyaları taşıyanlardan Adil’in öldürüldüğünü öğreniyor. Cenaze kalktıktan sonra Azimet, Zümrüt’ün tüm çeyizini bahçede yakıp onu mahsene kapatıyor ve ona bir urgan verip kendisini asmasını söylüyor. Serhat. eve geldiğinde durumu öğrenip Zümrüt tam kendini asacakken onu kurtarıyor.

Serhat, Zümrüt’ü alıp ailesinin evine götürüp bırakıyor. Annesinin yaptıklarına dayanamayan Zümrüt evi terk ediyor. Gideceği yeri olamayan Zümrüt arkadaşının evine gidiyor ancak oradan da kapı dışarı ediliyor. Abbas Zümrüt’ün peşine düşüyor. Zümrüt’ün kız kardeşinden onun olabileceği yeri öğrenip onu otelinin kral dairesine götürüyor.

Nevcihan ise kocasını Zümrüt’ten kıskanmaya başlıyor. Serhat, amcasının Zümrüt’ü otele yerleştirdiğini öğrenince oraya gidip onu alıp Antep’e arkadaşının yanına gönderiyor. Abbas, Ülfet’e para verip Zümrüt’ün yerini öğrenip onu almaları için adamlarını Antep’e gönderiyor. Serhat, amcasının Zümrüt’ü arkadaşının evinden alıp kaçırttığını öğreniyor ve arabanın önünü kesip Abbas’ın adamlarını ayaklarından vuruyor.

Zümrüt’e para veren Serhat, ondan uzaklara gitmesini istiyor. Ancak Zümrüt, silahı alıp göğsüne dayıyor ve Serhat’dan kendisini öldürmesini istiyor. Abbas, abisinin ölmeden önce şirketteki ve konaktaki hisselerini Zümrüt’e verdiğini öğreniyor. Zümrüt’ün töre gereği 16 yaşındaki oğluyla evlenmesi gerektiğini açıklıyor. Abbas, Zümrüt’ü beklerden Serhat eve gelip herkesin toplanmasını istiyor. Herkes toplandığında töre gereği evin en büyük bekar erkeği olarak Zümrüt’le evleneceğini açıklıyor.

Zümrütüanka 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Serhat Zümrüt’ü Affedemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler