Ana SayfaDizilerZemheri 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berrak İle Ertan'ın Gözünden Bir Şey...

İlgili Postlar

Zemheri 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berrak İle Ertan’ın Gözünden Bir Şey Kaçmıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Zemheri 4. yeni bölümüyle 5 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayaz, verdiği sözü tutamaz ve Firuze babasını kurtaramaz. Ertan, Ayaz’a babasının öldüğü anların görüntülerini izletip onun elini kolunu bağlar. Diyaliz hastası annesinin hapse girmesine gönlü razı olmayan Ayaz, sinirle arabasına biner ve arabasının kontrolünü kaybeder. Dizinin yeni fragmanında; Berrak ile Ertan’ın gözünden bir şey kaçmıyor ve Ayaz’la Firuze arasında bir şey olduğu anlaşılıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Berrak İle Ertan’ın Gözünden Bir Şey Kaçmıyor!

Zemheri 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Firuze’nin artık Ayaz’a güveni kalmaz. Onunla yüzleşir ve ona bu yaptığının hesabını sorar. Berrak ise, Ayaz’ın tavırlarının değişmesinden şüphelenip onu takibe alır. Firuze’ye Ayaz’ı görüp görmediğini sorar. Ertan, Firuze’ye karşı hislerinin olduğunu ima edip Ayaz’ı tahrik eder. Ayaz’ın annesi Firuze’nin kim olduğunu anlar.

İşte Zemheri 4. bölüm 2. fragmanı…

ZEMHERİ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Firuze’nin tüm emekleri boşa gider. Ayaz’ın babasının davasında ifadesini gördükten sonra şok olur. Firuze’nin babasının hapiste olmasına neden olduğu için Ayaz büyük bir vicdan azabı yaşamaya başlar. Babasının masum olduğunu ispatlamaktan başka amacı olmayan Firuze, şirkete geri dönmenin yollarını arar.

Bunun kolay olamayacağını bilen Firuze, Ertan’la görüşüp ondan tekrar şirkette iş ister. Bu arada Ertan, Firuze’nin kim olduğu hakkında araştırma yaptırmaya başlar. Aliye, oğlunun paralarını kaptırmasının üstüne bir de ev sahibinin evden çıkartacağını söylemesiyle ne yapacağını bilemez. Ev sahibi Faruk’a kız kardeşi Elvan’la evlenmek karşılığında ona evin tapusunu vereceğini söyler. Öte yandan Berrak,

Ayaz ile evlilik hazırlıklarına devam eder ve iki aileyi bir araya getirmek için bir yemek organize eder. Ayaz, zoraki yemeğe annesiyle katılır. Öte yandan Firuze işe girebilmek için Ertan’a ses kayıt cihazını aldığını itiraf eder. Ertan ise neden böyle bir şey yapığını sorunca Firuze, onu merak ettiği için böyle bir şey yaptığını söyler.

Ertan, Firuze’nin kendisinden etkilendiğini düşünür ve yemeğe davet eder. Evde Ertan’ın yanında Firuze’ye gören Ayaz, kıskançlıktan deliye döner. Diğer yandan da onun Ertan’ın ne kadar tehlikeli bir insan olduğunu bilmediği için üzülür. Ayaz, Furuze ile yüzleşir ve ona babasını kurtarmak için söz verir. Firuze, mahkeme gününde Ayaz’ı bekler ancak o gelmez. Ertan, Ayaz’ın kardeşini terk edeceğini öğrenip onu elindeki görüntülerle tehdit eder.

 Zemheri 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ertan Ayaz’ın Elini Kolunu Bağlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler