Ana SayfaDizilerKadın 81. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Bahar'ın Hayatı Roman Oluyor!

İlgili Postlar

Kadın 81. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Bahar’ın Hayatı Roman Oluyor!

Kadın dizisi final bölümüyle 4 şubat salı günü ekranlara veda edecek. Dizinin final bölümünde izleyenleri, çifte düğün bekliyor. Arif ile Bahar, nikah masasın oturuyor. Öte yandan Ceyda’da, Raif’in evlenme teklifini kabul ediyor. Bahar ile Ceyda, gelinliklerini giyiyor. Fazilet, Bahar’ın hayatını yazdığını kitabını yayınlıyor. Bahar’ın hayatı roman oluyor.

Salı Dizileri 2020

Bahar’ın Hayatı Roman Oluyor!

Kadın 81. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bahar, kitabının tanıtımında sahneye çıkıp yaşadıklarının ve kendisine güç veren kadınlığını anlatıyor. Bahar, hikayesinin sonunda Arif ile evleniyor. Ceyda’da yaşadığı onca şeyden sonra kendisini gerçekten seven Raif’in evlenme teklifini kabul edip nikah masasına oturuyor. Hikayenin kötüsü Şirin ise, akıl hastanesinde günlerini Bahar’dan nefret ederek geçiriyor.

İşte Kadın 81. bölüm 2. fragmanı….

KADIN 80. BÖLÜM ÖZETİ!

Bahar Şirin’in, Doruk’u öldürmeye çalıştığını gördükten sonra epeyce bir toparlanamaz. Arif, bu olayın üzerine Şirin’in Sarp’ı nasıl öldürdüğünü anlattığı ses kaydını Enver ile Bahar’a dinletir. Şirin, korkusundan eve giremez ve sürekli kaçar. Onlar görmeden sakladığı paranın bir kısmını alıp gider. Diğer parayı ise Enver saklar. Kalan parayı almak için Şirin gizlice tekrar eve giriyor ama bulamaz.

Fazilet hanım artık, Raif ile Ceyda arasındaki durumu anlayıp kabullenir. Raif, Ceyda’ya evlenme teklifi etmek için diz çökmek ister ancak yere düşer. Ceyda, onun kendisi için böyle bir şey yaptığını görünce çok duygulanır. Fazilet, Bahar’ın hayatını kaleme aldığı kitabı bitirir ve kapak seçimi için onu da yanına alıp basım evine gider. Bahar yolda, ona aslında kitaba yazması gereken bir şeyin daha olduğunu söyler.

Bahar, Sarp’ın eceliyle ölmediğini ve Şirin’in onu öldürdüğünü öğrendiğini anlatır. Fazilet, Bahar’ın anlattıkları karşısında bir kez daha şok olur. Enver Şirin’in kaldığı yeri bulup onunla konuşmaya gider. Kızıyla güzel güzel konuşan ve onu oyalayan Enver, Şirin’le vedalaşır. Şirin, aşağıda kendini bekleyen polislere yakalanır ve planlayarak cinayet işlemek suçundan tutuklanır. Şirin’in tutuklanmasıyla Bahar ve çocukları derin bir nefes alır.

Kadın 81. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Bahar İle Arif Ceyda İle Raif Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler