Ana SayfaDizilerVuslat 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Aziz'e Defteri Vermemek İçin Bunu...

İlgili Postlar

Vuslat 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Aziz’e Defteri Vermemek İçin Bunu Da Yapıyor!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Vuslat merakla beklenen 39. yeni bölümüyle 3 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz’le görüşen Bülent, yakında onun ve babasının her şeyini kaybedeceğini söyler. Onun saçtığı nifak tohumlarının filizlenmesine izin vermeyeceğini söyleyen Aziz, Bülent’e kafa tutar. Aziz, Kerem’e resmen savaş ilan eder. Feride ile Faik ise, bir mezarın başında göz yaşı döker. Kerem Aziz’e, defteri vermemek için bunu da yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Kerem Aziz’e Defteri Vermemek İçin Bunu Da Yapıyor!

Vuslat 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem babasından, tüm hisselerini kendisine devretmesini ve Rüstem’i öldürtmesini istiyor. Rüstem, vuruluyor ve hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. Kerem, Aziz’e büyük bir tuzak kuruyor. Enes’in de olduğu yerde Aziz tam defteri alacakken silah patlıyor. Enes, Aziz’i korumak için kendisini feda ediyor ve vuruluyor.

İşte Vuslat 39. bölüm 2. fragmanı….

VUSLAT 38. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Bülent, minyatür karşılığında Kerem’e ailesini vereceğini söyler ve o da minyatürü alıp dedesine götürür. Minyatürün içinden çıkan zarfın birisini alıp cebine koyan Bülent, Tahsin’e ait olanı ise Kerem’e verir. Kerem, elindeki zarfla Yağmur komisere gider ve elinde Tahsin’i bitirecek zarfı ona gösterir.

Aziz, Nehir’i işten kovar ve onabir daha hayatının hiç bir yerinde görmek istemediğini söyler. Nehir, Aziz’in verdiği uçak biletiyle pes edip Almanya’ya gitmeye karar verir. Ama Kerem, Nehir’i bulup gitmeden şirket hisselerini kendisine satmasını ister. Aziz, şirkette toplantı yapıp Nehir’in işten ayrıldığını ve onun şirketteki pozisyonuna Sultan’ı getirdiğini açıklar.

Ayrıca toplantıda, hazır giyimin çizimlerini yeterli bulmaz ve dışarıdan yardım almaları gerektiğini, Feride’nin bir atölye açtığını onun çizimlerini koleksiyona koyabileceklerini söyler. Merve ile Damla ise bu durumdan hayli rahatsız olur. Nehir’in de gitmesiyle şirkette yalnız kalırlar.

Bülent, annesi hasta olan Enes’e çok para verme vaadiyle kandırıp Feride’nin telefonunu çalıp içindeki tüm bilgileri kendisine getirmesini ister. Enes tam telefonu kopyaladığı sırada Aziz, olanları anlayıp onu suç üstü yakalar ve kendisine bunu Bülent ve Kerem’in yaptırdığını itiraf ettirir. Yalçın komiser Feride’nin yanına gidip onun kendisine verdiği silahın balistik raporunun geldiğini ve o silahın halasını vuran silah olduğunu söyler.

Vuslat 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Kerem’e Savaş İlan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler