Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz Olanlardan Hünkar'ı Sorumlu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz Olanlardan Hünkar’ı Sorumlu Tutuyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen 54. yeni bölümüyle 6 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde ortalık iyice karışacak. Demir ile Yılmaz’ın düşmanlığı yetmezmiş gibi şimdide Müjgan Züleyha’ya düşman oluyor ve onun kocasıyla birlikte olduğunu düşünmeye başlıyor. Yılmaz, babasına olanlardan Hünkar’ı sorumlu tutuyor ve çiftliğe gidip ondan hesap soruyor. Bu durumda Hünkar’da zor durumda kalıyor. Hünkar bu durumu oğluna nasıl açıklayacak?

Perşembe Dizileri 2020

Yılmaz Olanlardan Hünkar’ı Sorumlu Tutuyor!

Bir Zamanlar Çukurova 54. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Fekeli, kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Babasının yanına en son Hünkar’ın geldiğini öğrenen Yılmaz, soluğu Yamanların çiftliğinde alıyor. Yılmaz’ın seslenişini duyan Hünkar, Fekeli’nin Yılmaz’a her şeyi anlattığını düşünüp tutuşuyor. Müjgan ise kafayı Züleyha’ya takıyor. Onun kocasıyla görüştüğünü düşünüyor. Züleyha onun kıskançlığından iyice sıkılıp ‘Evet görüşüyorum’ diyor. Müjgan, olayı iyice abartıp Demir’e Züleyha’nın eşarbını kocasının arabasında bulduğunu söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 54. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1223331434800304128

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 53. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, kimseye bir şey söylemeden şirkete gidiyor. Orada kendisini Müjgan’ın beklediğini görür. Müjgan, Züleyha’nın Kerem Ali’yi emzirmeye çalıştığını ve onun Yılmaz’la görüşmek için fırsat kolladığını söyleyip ondan karısına sahip olmasını ister. Demir, duydukları karşısında şok olur. Müjgan’a, karısına güvendiğini onun insanlık yapmış olduğunu bunu onun bu kadar abartmasını anlamadığını, hatta böyle şeylerle karşısına çıkmamasını söyler.

Adnan, topunun peşinden Yılmaz’ın bahçesine gider. Yılmaz, Adnan’ı kucağına alıp onu Kerem Ali’yle tanıştırır. Züleyha, Adnan’ı almak için Yılmaz’ın yanına gittiğinde Demir gelir ve onları yan yana görür. Züleyha’yı kolundan tuttuğu gibi içeri alan Demir, ondan hesap sorar. Züleyha, kendisini savunamaz bile ama Müjgan’ın Demir’in yanına gidip olanları anlattığını anlar.

Züleyha o sinirle Müjgan’ın yanına gider ancak Kapıyı Behice açar. Behice, yeğeninin yaptıklarına artık pes der. Demir ile Züleyha’nın arası iyice bozulur. Geçirdiği kazadan sonra annesiyle bir araya gelen Demir, oturup ne kadar malı mülkü var Leyla’ya bırakmaya karar verir. Adnan’a da bir şeyler verir.

Behice, vakıf başkanlığını kaybedince Hünkar’ı alenen tehdit eder. Hünkar, soluğu Fekeli’nin yanında alır. Ona bir sır vereceğini ama Kerem Ali’nin üzerine yemin ederse anlatacağını söyler. Fekeli önce kabul etmese de kabul etmek zorunda hisseder kendisini. Hünkar, Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu Fekeli’ye söyler. O gittikten sonra Fekeli’nin kalbi sıkışır ve yere yığılır.

Bir Zamanlar Çukurova 54. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Öğrendiği Sırra Fekeli’nin Kalbi Dayanmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler