Ana SayfaDizilerBabil 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eda'nın Kıskançlığı Ortalığı Karıştıracak!

İlgili Postlar

Babil 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eda’nın Kıskançlığı Ortalığı Karıştıracak!

Star Tv ekranlarının iddialı yeni dizisi Babil 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İrfan, 8 yıl aradan sonra ilk kez İlay ile karşılaşıyor. Süleyman, İlay’ın İrfan’ın şirketine yatırım yapmasına karşı çıkıyor ama Kudret’in yaptıklarını öğrendikten sonra kabul ediyor. Hatta onlara şirkette ofis bile vermek istiyor. Öte yandan Eda, İrfan’ın İlay’la görüştüğünü düşünüp önce eve sonra Süleyman’ın şirketine baskın yapıyor. Eda’nın kıskançlığı ortalığı karıştıracak.

Cuma Dizileri 2020

Eda’nın Kıskançlığı Ortalığı Karıştıracak!

Babil 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Babil madenciliğin tanıtım toplantısında İlay’ın katılımıyla pek çok kişi şirkete para yatırıyor. İrfan, topladığı paralarla Süleyman’a olan borcunun ilk taksitini veriyor. Süleyman, onların ne iş yaptığını tam olarak anlayamadığı için Egemen ile İrfan’ın peşine adam takıyor.

BABİL 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İrfan, Süleyman’a para vermek için gittiğinde Hakan’ın Ayşe’ye askıntı olduğunu görüyor. Parayı verip çıktıktan sonra İrfan geri dönüp Ayşe’ye Hakan’a dikkat etmesi konusunda onu uyarıyor. İrfan’ın arkasından koşan Ayşe, sesini ona duyuramıyor ve onun hakkında bilgi toplamaya başlıyor. Kudret’in İlay’a yaptıklarını öğrenen Süleyman, onun çok sevdiği köpeğini saklıyor.

Kudret, bunun üzerine İlay’ı araştırıp onun bir kız kardeşi olduğunu ve onunda patronunun damadıyla ilişkisi olduğunu öğreniyor. Evli adamla onun fotoğraflarını adamın karısına gönderiyor. Hamile olan kadınla İlay’ın kız kardeşi tartışırken kadın merdivenlerden yuvarlanıp düşüyor. İlay’ın kız kardeşi ablasının evine gidip onun yüzünden başına gelenleri anlatıyor.

Süleyman olanları duyunca Kudret’in sakladığı köpeğini öldürtüyor. Bu arada İrfan’ı lojmandan atıyorlar. Mecburen Eda’nın ablasının evinde kalmaya başlıyorlar. Egemen ile İrfan, lüks bir mekana yatla gidip oradaki konuşmalarıyla oradaki zenginlerin dikkatini çekmeyi başarıyorlar. Süleyman, tanığı zengin kişiyle İrfan’la Egemen’in aynı masada oturduklarının haberini alıp İlay’la birlikte oraya gidiyor. Orada İlay bir fırsatını bulup İrfan’a not veriyor ve buluşmak istiyor.

Eda, İrfan’ın bir kağıdı okuyup tuvalete yırtıp attığını görüyor ve ondan şüphelenmeye başlıyor. Onun tek korkusu İlay’la İrfan’ı evlenmek üzereyken ayırdığının anlaşılmasıdır. İrfan, İlay’la görüşüyor ve onun verdiği bir çanta dolusu parayı ret ediyor. Hatta Süleyman’ın metresi olduğu için onu aşağılıyor.

Süleyman, tüm olaylardan sonra İlay’ın parasını şirkete yatırmasını kabul ediyor. Hatta şirkette bir ofis verip gözlerinin önünde çalışmalarını istiyor. Ancak İrfan bu teklifi ret ediyor. Eda ise İlay’la konuşmak için aynı şirkete gidiyor. Süleyman, Ayşe tarafından dövülen ve hastaneye kaldırılan Hakan’ın yanına giderken kapıda Eda ile karşılaşıyor.

 Babil 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘İyi Olan Değil Güçlü Olan Hayatta Kalır’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler