Ana SayfaDizilerRamo 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! 'Geçmişi Bir Kenara Bırakıp Karım Olabilecek...

İlgili Postlar

Ramo 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Geçmişi Bir Kenara Bırakıp Karım Olabilecek Misin’?

Show Tv’nin yeni dizisi Ramo, merakla beklenen 4. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sibel ile Ramo’nun nikahı kıyılıyor. Öte yandan Fatoş, Boz’a mesaj gönderip kendisini gelip almasını istiyor. Ancak Boz, Neco’nun adamları tarafından dövülüp nehre atılıyor. Fatoş’un da nikahı kıyılıyor. Ceyhan, hapisten çıkıp kardeşinin intikamını almak için Hasan’ı pusuya düşürüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ramo Sibel’e, ‘Geçmişi bir kenara bırakıp karım olabilecek misin?’ diye soruyor. Sibel’in cevabı ne olacak?

Salı Dizileri 2020

‘Karım Olabilecek Misin’?

Ramo 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ramo abisi Hasan’ı, Ceyhan’ın kurduğu pusudan kurtarmak için büyük bir çatışmaya giriyor. Bu arada Sibel’in de hayatı tehlikeye giriyor. Ramo, abisini kurtarabilecek mi? Yavuz, mezarda birini gömerken görülüyor. Yavuz’un kaybettiği yakını kim?

İşte Ramo 5. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sibel, babasının intikamını Ramo’dan alabilmek için fırsat kolluyor. Evin içinde araştırma yapıp gizli tüneli bulmaya çalışıyor. Ramo’nun halası Yavuz ile buluşup ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Neco, Fatoş’u kızdırmak için ona bir gecelik alıp hediye ediyor. Fatoş hediyeyi görünce onu odasından kovuyor. Boz’un hasretine dayanamayan Fatoş ona mesaj gönderiyor.

Onu öylece bıraktığı için üzgün olduğunu ve onu evin arka bahçesine çağırıyor. Boz, aldığı mesajla evin arka bahçesine gidiyor ancak Neco’ya yakalanıyor. Neco, adamlarına Boz’u fena bir şekilde dövdürüyor. Boz’un kendisinden geçtiği anda Alef geliyor ve onu kendisinin halledeceğini söylüyor. Adamlarıyla birlikte Boz’u götürüp nehre atıyor.

Boz oradan sağ salim kurtulabilecek mi? bilinmiyor. Fatoş’la Neco’nun nikahları kıyılıyor. Cavidan, Ramo’nun evleneceğini duyup evin önünde rezalet çıkarıyor. Ramo’nun Cavidan ile ilişkisi olduğunu öğrenen Sibel, bu duruma biraz bozuluyor. Sibel’le Ramo’nun nikahları kıyıldıktan sonra mahalleye Ceyhan geliyor. Ramo’ya silahını doğrultuyor.

Ceyhan, onun canını değil kardeşe kardeş deyip pusu kurduğu yerde Hasan’ın görüntülerini Ramo’ya izletiyor. Hasan, kendisine kurulan pusudan habersiz Fatoş’tan gelen mesaj üzerine oraya gitmiştir. Fatoş’u aradığında pusuya düştüğünün farkına varıyor.

Ramo 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo’nun Savaşı Yeni Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler